מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה להניקD.L29/08/2007
ערב טוב.
אני רוצה לחזור להניק את הילדה שלי שהיא בת חודש ושלושה שבועות
אני הפסקתי בגלל שהיא היתה משחקת לי בציצי ונרדמת ולא אוכלת בכלל ממנו ושאיבה לא היתה שואבת מספיק (ספקטרה) והחלב נהיה פחות ופחות. אז לפני שבועיים הפסקתי להניק לא לקחתי שום כדורים כלום והחזה לא כואב בכלל רק לפעמים נוזל טיפ טיפה.
אני מאוד רוצה לחזור להניק אותה זה מאוד חשוב לי. איך אני גורמת לחלב לחזור ואיך אני יכולה לגרום לילדה לא לשחק אלא לינוק ממנו? המצב ממש מעציב אותי. אשמח אם אקבל עצה.
תודה רבה מראש
לילה טוב
D.L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזר להנקה
ג'ניס זאוסמר29/08/2007שלום רב,
אם יש לך עדיין חלב אפשר לחזור להנקה בתנאי שאת עושה את זה תוך כדי מעקב צמוד במשקל שלה בטיפת חלב.
תניקי אותה לעיתים קרובות, תבדקי שהיא תופסת טוב ותעודדי אותה להנקה רצופה (ללא הפסקות ארוכות תוך כדי ההנקה ).
אם היא לא יונקת טוב ויש רושם שהיא לא מקבלת מספיק חלב אין ברירה מאשר מתן תוספת חלב אם שאוב או תמ"ל. תנסי מכשיר מדלה לקטינה - יתכן ויתאים לך יותר.
הילדה שלך כנראה"משחקת" מפני שהיא חשה שהזרם לא מספיק לה - תינוקות אוהבים מאוד זרם די חזק שירגישו שה מקבלים תמורה עבור מעמציהם.
אני לא בטוחה שהתוצאת יתאימו לציפיות שלך אבל שוה הנסיון.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)