חזרה להניק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה להניק
    D.L
    29/08/2007

ערב טוב.
    אני רוצה לחזור להניק את הילדה שלי שהיא בת חודש ושלושה שבועות
    אני הפסקתי בגלל שהיא היתה משחקת לי בציצי ונרדמת ולא אוכלת בכלל ממנו ושאיבה לא היתה שואבת מספיק (ספקטרה) והחלב נהיה פחות ופחות. אז לפני שבועיים הפסקתי להניק לא לקחתי שום כדורים כלום והחזה לא כואב בכלל רק לפעמים נוזל טיפ טיפה.
    אני מאוד רוצה לחזור להניק אותה זה מאוד חשוב לי. איך אני גורמת לחלב לחזור ואיך אני יכולה לגרום לילדה לא לשחק אלא לינוק ממנו? המצב ממש מעציב אותי. אשמח אם אקבל עצה.
    תודה רבה מראש
    לילה טוב
    D.L

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה להניק

הוספת תגובה

• חזר להנקה

ג'ניס זאוסמר
    29/08/2007

שלום רב,
    אם יש לך עדיין חלב אפשר לחזור להנקה בתנאי שאת עושה את זה תוך כדי מעקב צמוד במשקל שלה בטיפת חלב.
    תניקי אותה לעיתים קרובות, תבדקי שהיא תופסת טוב ותעודדי אותה להנקה רצופה (ללא הפסקות ארוכות תוך כדי ההנקה ).
    אם היא לא יונקת טוב ויש רושם שהיא לא מקבלת מספיק חלב אין ברירה מאשר מתן תוספת חלב אם שאוב או תמ"ל. תנסי מכשיר מדלה לקטינה - יתכן ויתאים לך יותר.
    הילדה שלך כנראה"משחקת" מפני שהיא חשה שהזרם לא מספיק לה - תינוקות אוהבים מאוד זרם די חזק שירגישו שה מקבלים תמורה עבור מעמציהם.
    אני לא בטוחה שהתוצאת יתאימו לציפיות שלך אבל שוה הנסיון.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו