מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל צהוב מהשד 4 חודשים אחרי לידה?!סיגלבל26/07/2009
היום הגוזלית שלי היתה עצבנית בטירוף, עצבנית מידי בשביל לאכול על ריק, אז עשיתי את העבודה בשבילה, וסחטתי את השד כדי להוציא חלב. אדגיש שהיא כבר בת 4 חודשים, כך שהקולוסטרום נגמר מזמן... ופתאום ראיתי שמנקודה ליד הפיטמה יוצא נוזל צהוב (כמו חרדל, איחס...). מהפיטמה יצא חלב מתוק וטעים, והנוזל הזה, שיצא פעמיים היה די מגעיל (די חרדלי גם בטעם...).
אני ממש מתנצלת על התיאור (ולא, לא אכלתי חרדל בשבועיים האחרונים) אבל אני ממש היסטרית. מישהי יודעת מה זה יכול להיות? האם עליי לרוץ לכירורג מחר? או לרופא אחר? בכלל אני היסטרית כי קיבלתי מייל שאומר שגרד בשד, שלעיתים נחשד כדרמטיטיס או רגישות להנקה הוא בעצם סימן לסרטן השד, ואני סובלת מגירוי כזה מאז הלידה. עוד לא הייתי אצל כירורג. רופא העור הרגיע אותי, שמה שיש לי זה בטוח גירוי, כי אין לי הפרשות וכו' ופתאום הצהוב הזה, שיוצא מנקודה שבהיקף של הפיטמה (בעטרה, לא רחוק מהפיטמה) אני די בלחץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלגל
חיה כהן26/07/2009סיגלגל שלום! מסביב לפטמה באזור ההילה יש נקבוביות בשם מונטגומרי,וזה ידוע שלעיתים יש מהם הפרשה,אבל אם זה דבר חדש לאחר 4ח של הנקה ואת לא מכירה את זה אז כדאי להתייעץ עם כירורג שדכדי להיות בטוחים.
כל טוב ובריאות חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל האם זו הפרשה צהובה ולא ט
סיגלבל28/07/2009טעימה? כי יכול להיות שלא שמתי לב אליה כי עד היום היא ינקה בלי "עזרתי"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלבל
חיה כהן28/07/2009שלום! יכול להיות באמת שזה כבר הרבה זמן ופשוט לא שמת לב אבל כדאי להראות את זה או לאחות טיפת חלב נאו לרופא.
כל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)