נוזל צהוב מהשד 4 חודשים אחרי לידה?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל צהוב מהשד 4 חודשים אחרי לידה?!
    סיגלבל
    26/07/2009

היום הגוזלית שלי היתה עצבנית בטירוף, עצבנית מידי בשביל לאכול על ריק, אז עשיתי את העבודה בשבילה, וסחטתי את השד כדי להוציא חלב. אדגיש שהיא כבר בת 4 חודשים, כך שהקולוסטרום נגמר מזמן... ופתאום ראיתי שמנקודה ליד הפיטמה יוצא נוזל צהוב (כמו חרדל, איחס...). מהפיטמה יצא חלב מתוק וטעים, והנוזל הזה, שיצא פעמיים היה די מגעיל (די חרדלי גם בטעם...).
    אני ממש מתנצלת על התיאור (ולא, לא אכלתי חרדל בשבועיים האחרונים) אבל אני ממש היסטרית. מישהי יודעת מה זה יכול להיות? האם עליי לרוץ לכירורג מחר? או לרופא אחר? בכלל אני היסטרית כי קיבלתי מייל שאומר שגרד בשד, שלעיתים נחשד כדרמטיטיס או רגישות להנקה הוא בעצם סימן לסרטן השד, ואני סובלת מגירוי כזה מאז הלידה. עוד לא הייתי אצל כירורג. רופא העור הרגיע אותי, שמה שיש לי זה בטוח גירוי, כי אין לי הפרשות וכו' ופתאום הצהוב הזה, שיוצא מנקודה שבהיקף של הפיטמה (בעטרה, לא רחוק מהפיטמה) אני די בלחץ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיגלגל

חיה כהן
    26/07/2009

סיגלגל שלום! מסביב לפטמה באזור ההילה יש נקבוביות בשם מונטגומרי,וזה ידוע שלעיתים יש מהם הפרשה,אבל אם זה דבר חדש לאחר 4ח של הנקה ואת לא מכירה את זה אז כדאי להתייעץ עם כירורג שדכדי להיות בטוחים.
    כל טוב ובריאות חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל האם זו הפרשה צהובה ולא ט

סיגלבל
    28/07/2009

טעימה? כי יכול להיות שלא שמתי לב אליה כי עד היום היא ינקה בלי "עזרתי"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלבל

חיה כהן
    28/07/2009

שלום! יכול להיות באמת שזה כבר הרבה זמן ופשוט לא שמת לב אבל כדאי להראות את זה או לאחות טיפת חלב נאו לרופא.
    כל טוב
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו