מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאלנה31/07/2009
שלום רב!
אני מניקה את בני בן השבועיים הנקה מלאה. ביומיים-שלושה האחרונים הוא יונק לדעתי כמויות שונות בכל פעם מכיוון שלפעמים הוא צריך את שני הצדדים, לפעמים צד וחצי ולפעמים צד אחד בלבד. לכן גם קצת קשה לי לעשות מעקב מבחינה שעתית, אבל בסה"כ זה משהו בין שעתיים לשלוש-שלוש וחצי בסה"כ מאז שחרור מבה"ח הוא עלה כ-300 גר'. ברצוני לשאול מס' שאלות:
1. האם זה תקין שהכמויות משתנות? - שכן אני אף פעם לא בטוחה שהוא שבע
2. במידה ואני לא מאכילה משני הצדדים, האם צריך לשאוב ?, למרות שאני מקפידה להתחיל עם ה"צד המלא" בהנקה שאחרי
3. לפעמים נדמה שהוא עצבני ורעב לאחר יניקה קצרה יחסית מצד אחד- הוא יונק, נרדם קצרות ואז מתחיל לבכות . אם אני מנסה להמשיך, הוא תופס את הפטמה ללגימות בודדות מפסיק ושוב מתחיל לצרוח, כאילו לא נוח לו לתפוס הפטמה
מה אפשר לעשות?
שוב תודה
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלנה
חיה כהן01/08/2009אלנה שלום! אי אפשר לחפש דגם אחיד של הנקה,יהיו הנקות ארוכות יהיו קצרות, יהיו ארוחות שהתינוק יינק רק מצד אחד יהיו שהוא יינק משני הצדדים ויהיו שעות בהן יינק לעיתים קרובות ושעות בהן יפתח מרווחים גדולים בין ההנקות.
יש מס דברים שצריך לשים לב עלייה במשקל וכן יציאות ושתן.
אין צורך לשאוב לאט לאט הגוף מגיע למצב של איזון בכמויות החלב.
כל טוב ובהצלחה
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)