עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אלנה
    31/07/2009

שלום רב!
    אני מניקה את בני בן השבועיים הנקה מלאה. ביומיים-שלושה האחרונים הוא יונק לדעתי כמויות שונות בכל פעם מכיוון שלפעמים הוא צריך את שני הצדדים, לפעמים צד וחצי ולפעמים צד אחד בלבד. לכן גם קצת קשה לי לעשות מעקב מבחינה שעתית, אבל בסה"כ זה משהו בין שעתיים לשלוש-שלוש וחצי בסה"כ מאז שחרור מבה"ח הוא עלה כ-300 גר'. ברצוני לשאול מס' שאלות:
    1. האם זה תקין שהכמויות משתנות? - שכן אני אף פעם לא בטוחה שהוא שבע
    2. במידה ואני לא מאכילה משני הצדדים, האם צריך לשאוב ?, למרות שאני מקפידה להתחיל עם ה"צד המלא" בהנקה שאחרי
    3. לפעמים נדמה שהוא עצבני ורעב לאחר יניקה קצרה יחסית מצד אחד- הוא יונק, נרדם קצרות ואז מתחיל לבכות . אם אני מנסה להמשיך, הוא תופס את הפטמה ללגימות בודדות מפסיק ושוב מתחיל לצרוח, כאילו לא נוח לו לתפוס הפטמה
    מה אפשר לעשות?

שוב תודה
    אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אלנה

חיה כהן
    01/08/2009

אלנה שלום! אי אפשר לחפש דגם אחיד של הנקה,יהיו הנקות ארוכות יהיו קצרות, יהיו ארוחות שהתינוק יינק רק מצד אחד יהיו שהוא יינק משני הצדדים ויהיו שעות בהן יינק לעיתים קרובות ושעות בהן יפתח מרווחים גדולים בין ההנקות.
    יש מס דברים שצריך לשים לב עלייה במשקל וכן יציאות ושתן.
    אין צורך לשאוב לאט לאט הגוף מגיע למצב של איזון בכמויות החלב.

כל טוב ובהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו