האם אפשר לחזור להנקה מלאה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לחזור להנקה מלאה...
    שרית
    04/08/2009

הבייבי שלי בן חודש וחצי בערך ומהיום השני ללידה בעקבות כאבים עצומים מהיניקה התחלתי לשלב לו תמ"ל בלילות וביום אני מניקה. ככל שהזמן עבר והזמינות והקלות של הכנת בקבוק גרמה לי לתת לו יותר בקבוקים מאשר חלב שלי , כלומר: התחלתי עם חלב אם והואמסיים את הארוחה עם בקבוק- כמעט כל ארוחה שלו . אני בעד הנקה וזה היה החלום שלי. אני עכשיו התחלתי לשאוב הרבה ונלסות רק להניק- לזה אני רוצה להגיע. ברוך השם יש עדיין חלב כי אני מניקה אבל בכמות מאוד קטנה וכל ארוחה מסתיימת עם בכי והוא רעב מאוד כך שלא נותר לי ברירה אלא לתת לו בקבוק. רציתי לדעת אם יש סיכוי להגביר את כמות החלב עד כדי שישבע שוב מארוחות , היום הוא אוכל כ- 120 מ"ל. אני ממש רוצה להצליח ויש לי את המסירות נפש להצלחה.בבקשה צריכה את עזרתכן הדחופה. האם כדאי לקחת כמוסות חילבה או חלב רב של רפאל? האם זה יכול לעזור בשלב הזה? אם כן מה יותר מומלץ ומייצר כמויות גדולות יותר של חלב? האם לא מאוחר כעת להשלים את הפערים שהוא לא ינק עד עכשיו בלילות ובחלק מהארוחות היומיות? לגבי הכמוסות חילבה עדיף לאכול את התבלין עצמו של החילבה מאשר הכמוסות???

תודה רבה מראש ... :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשרית

ג'ניס זאוסמר
    04/08/2009

שרית שלום,
    אפשר רק לנסות - אין אפשרות לדעת אם זה יצליח,אבל שווה הנסיון.
    אני מציעה צאוד לקרוא שאלות קודמות כי הרבה מאוד שאלו את השאלה הזאת בדיוק.
    אני ממליצה על :
    1 - השגת מכשיר שאיבה מאיכות גבוהה - מיד שרה. לשאוב כל 3 שעות כמעט סביב השעון.תשאבי לאחר כל הנקה ותמשיכי לשאוב לפחות 5-7 דקות לאחר הפסקת זרימ החלב.
    2 - לקחת כמוסות חילבה - 3 כמוסות 3 פעמים ביום - ולא לאכול את התבלין.
    3 - לתכשיר רב חלב לא הוכח שיש ערך בו
    4 - תנסי לבקש מהרופא שלך כדורים בשם מוטיליום - 20 מג 3-4 פעמים ביום - מגביר חלב טוב
    מקווה שזה יעזור,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו