שאלות בנוגע לשאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לשאיבת חלב
    טל
    04/08/2009

שלום,

ביתי בת חמישה שבועות ואני רוצה להתחיל לשאוב חלב. אני ובעלי צריכים ללמוד למבחנים ואנחנו רוצים להתחלק בשעות היום בין לימודים ללהיות עם הקטנטונת ולכן אני מעוניינת לשאוב כך שבזמן שהוא איתה ( נניח שבע שעות שז\ה היום שתיים שלוש ארוחות בערך ) הוא יאכיל אותה ואוכל ללמוד בשקט . . .

היום היא אוכלת בערך כל שעתיים שלוש ....

רציתי לשאול מתי כדאי לי לשאוב ואיך לעשות את זה בצורה הכי נכונה מבחינת התזמונים .האם אחרי שאני מניקה אותה בבוקר או לפני או בכלל בערב? האם זה לכאורה אמור לבוא במקום הנקה?

ובנוסף כיצד חלדעת כמה לתת לה עם בקבוק ?פשוט לנסות ולראות כמה היא תרצה?

תודה רבה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לשאיבת חלב

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ג'ניס זאוסמר
    04/08/2009

טל שלום,
    קודם כול עלייך להשיג מכשיר שאיבה באיכות גבוהה מיד שרה.
    תשאבי לאחר ההנקות ותאספי את החלב של יממה.אפשר לשמור את החלב במקרר בחלק הקר ל3 ימים בשקט.יש שיטות רבות ולפי דעתי צריכים לעשות נסיונות כדי לראות מה מתאים לך ביותר. אפשר להניק מצד אחד ולשאוב מהשד השני.
    בזמן שהוא איתה ומאכיל אותה יהיה לך צורך גם לשאוב אחרת תתמלאי ויהיה לך מאוד לא נוח ואף המצב עלול להפחית את תפוקת החלב.
    אני מציעה לך לתת לה כמות של 100 סמ"ק בערך ולראות אם הכמות מתאימה - קשה לדעת כי תינוקות יונקים לוקחים כמויות שונות בהנקות שונות ורגילים לכמויות קטנות יותר מאשר תינוקות האוכלים מבקבוקים.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

טל פרידמן
    04/08/2009

המון תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו