מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשדטלטלית04/08/2009
אני מניקה 7 חודשים בשבועיים האחרונים עברנו ל- 2 ארוחות מוצקים.
הלילה ללא הודעה מוקדמת, התעוררתי עם כאבים (גולה בגודל בינוני) שממוקמת מכיון בית השחי לכיון השד .
הכאבים היו חזקים והערתי את פיצי ליניקה שממש כאבה (לא נראה לי שזה גודש רגיל.... , אני כבר יודעת לזהות) האם ללכת לכירוכרג או שיש המלצה קומפרסים קרים ? חמים? לתת לה לינוק מהשד הזה למרות שכואב ? ממתינה לתשובות דחוף!
תודה ויום נפלא לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלטלת
ג'ניס זאוסמר04/08/2009היי,
כדאי מאוד לבצע כל שינוי בהדרגה רבה. יתכן וההעברה ל-2 ארוחות מוצקים ביחד יצר אצלך את הבעיה. המצב הזה נפוץ כאשר עוברים למוצקים ומניקים פחות.
אפשר , ואפילו מומלץ להניק יותר מהצד הכואב.
שימי קומפרסים (עדיף חמימים במקרה הזה)אם זה עוזר ותחקי אדויל או כל כדור אחר שאת רגילה לקחת נגד כאב.
בזמן ההנקה כדאי לעסות את האיזור בעדינות.
אם אין חום והמצב משתפר בקרוב אין צורך ללכת לרופא אבל אם תוך יממה או שניים אין שיפור ואף מחמיר גשי לרופא.
תרגישי טוב
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)