מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה, הנקה וגןמיכל05/08/2009
שלום,
חזרתי לעבוד השבוע אחרי 5.5 חודשים בבית עם ילדי המקסים.
הוא אוכל רק חלב אם (מלבד הטעימות שלא מסכים לקחת...)
יש לי 2 "בעיות":
1. מהרגע שהתחיל ללכת לגן הוא אוכל כמויות כפולות- 260מ"ל ומעלה
ממה זה נובע מההסתגלות? כי אני יכולה ליצור את הכמויות האלה, מקסימום 170מ"ל.
2. ביומיים האחרונים, יותר קשה לי להוציא כמויות, למשל היום בבוקר הצלחתי רק 100 מ"ל. האם אני מאבדת את היכולת לייצור חלב? איך למנוע זאת?
מה לעשות?
האם נכונה השמועה ששאיבה מפחיתה את כמות החלב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
ג'ניס זאוסמר06/08/2009מיכל שלום,
לא קל לחזןר לעבודה לאחר הלידה והמצב כרוך בלא מעט סטרס והסתגלות.בינתיים הגוף שלך וגם התינוק כמובן מגיבים לשינוי.
כל שינויבהנקה יביא לתגובוה פוטנציאלית בייתור החלב ובדפוסי האכלת התינוק.
לא ניתן לדעת את הדברים מראש אבל כדאי מאוד מלהצטייד במכשיר שאיבה מהטובים ביותר - מדלה לקטינה או ספקטרה מיד שרה.
אני ממליצה גם לחכות ולראות מה קורה בהמשך, יכול להיות שהמצב ירגע וישתנה.
אם את ממשיכה להניק והרבה כאשר את חוזרת הביתה, שואבת במשך היום בעבודה מבלי להלחץ מהמצב אני מאמינה שהדברים יסתדרו.
כל כך הרבה נשים עושות את זה - למה שאת לא
בהצלחה,ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)