הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    סטפי
    10/08/2009

יש לי תינוקת בת חודשים וחצי, הנקתי אותה הנקה מלאה, לקראת חזרה לעבודה התחלתי בשבועיים האחרונים לשלב בקבוק עם הנקה. בהתחלה היא הסכימה לקחת בקבוק רק מבעלי,אבל לאט לאט הסכימה גם ממני.
    לאט לאט הורדתי כל כמה ימים הנקה לטובת בקבוק, הגעתי להנקה אחת ביום והשאר בקבוק.
    לאחר יומיים הורדתי את ההנקה היחידה לטובת בקבוק.
    אחרי 48 שעות שלא הנקתי בכלל החל לי גודש ונראה לי צינורית חלב סתומה בצד אחד.
    (חשוב לציין שזאת בתי השניה, ועם שתיהן לא הייתה לי הצלחה בשאיבה).
    בגלל הגודש התחלתי לשים כרוב ולשתות תה מרווה, אבל "נשברתי" והנקתי אותה כדי להקל על הגודש הנ"ל שהיה בלתי נסבל.
    מאז לא הנקתי,נתתי לה רק בקבוק.
    מיד לאחר שהתינוקת סיימה לינוק את אותה הנקה הנ"ל התחלתי לשים עלי כרוב ולשתות תה מרווה.
    עכשיו אני כבר ארבעה ימים נותנת לה רק בקבוק, שותה תה מרווה ושמה עלי הכרוב ללא הפסקה, מפחדת להפסיק לשים עלי כרוב ששוב יהיה לי גודש ואצטרך לחזור שוב על התהליך הנ"ל.
    יש לי קצת אי נעימות בחזה בצד אחד.
    השאלה, מתי להפסיק לשים עלי כרוב?
    שמעתי שיש כדורים שיכולים לעזור לגוף להפסיק לייצר חלב, האם לקחת?
    מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• סטפי

חיה כהן
    11/08/2009

סטפי שלום!
    בדכ בשלב הזה ההשפעה של הכדורים היא מינימלית.עדיף להמשיף בדרך שאת עושה.תצטרכי להפסיק עם הכרוב ולראות מה קורה.
    לעיתים לוקח חודשים עד שהחלב נעלם לחלוטין,תדאגי שיהיה לך נוחות בשד .
    בהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו