הפסת הנקה כואבת וצורמת כבר היום ה3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסת הנקה כואבת וצורמת כבר היום ה3
    אמילי
    13/08/2009

שלום
    אני בת 25 אמא לבן מקסים בן שנה ו8 חודשים, החלטתי להפסיק אותו שלשום , במשך כל היום לא הנקתי אותו ורק ביום שלמחרת בצהריים לקחתי את כדור הפסקת חלב זאת לאחר שכבר נהיה לי גודש חשבתי כי אם אקח אוו זהו ישר החלב ייפסק. אך לצערי נוכחתי לגלות כי טעיתי וגם מה עוד שהכדורים גרמו להרגיש נורא בחילות
    אתמול כל היום סבלתי וכן היום אך זה כבר בלתי נסבל החזה שלי גדוש מנופח מאוד איני יכולה להרים את ידי וכואב לי בצורה מזעזעת
    מה לעשות
    כן אני מפחדת מדלקת .??..
    חששתי לשאוב שכן לא לעודד ייצור חלב
    האם כאב זה ימשיך עוד
    ומה ניתן לעשות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמילי

חיה כהן
    14/08/2009

אמילי שלום!
    במצב זה לא מתאים לצערי כדורים להפסקת חלב! יש צורך בקומפרסים קרים מהפריזר בצורה שוטפת אחד אחרי השני עד יעבור זעם.
    קחי לך מס טיטולים תרטיבי אותם מתחת לברז ןתשימי אותם מס שעות בפריזר כשהם קפואים להוציא , ולשים על כל שד אחד.כל פעם שמפשיר לשים חדש.
    בהצלחה ותרגישי טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו הקשר שאלה נוספת -דלקת

אמילי
    14/08/2009

חיה אלפי תודות על תשובתך
    באותו הקשר יש לי 2 שאלות
    א. האם יכולה להתפתח דלקת, וכיד נתן לדעת שהתפתחה
    ב. מתי הסיוט הזה אמור להיגמר - מה משך הזמן ?.??
    תודה מראש
    אמילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמילי

חיה כהן
    15/08/2009

אמילי שלום!
    סימני דלקת-חום ,אודם בשד,הרגשה כללית לא טובה כמו שפעת! אם יש רק אודם בשד ללא חום אז אין צורך בטיפול אנט רק מנוחה אקמול הרבה קומפרסים קרים!
    בגדול תוך מס ימים את אמורה להתחיל להרגיש יותר טוב,יכול לקחת מס חודשים עד שהחלב ייגמר לגמרי,אבל אז זה לא כרוך באי נוחות.
    תרגישי טוב ומהר!
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו