מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור בהנקהמירב14/08/2009
שלום, בני בן 4 וחצי חודשים. אני מניקה מלא. לפני 3 ימים עשיתי תנועה לא נכונה ונתפס לי הגב בצורה חמורה מאוד. אני מרותקת לכסא גלגלים, הכאבים עזים. בגלל החומר שבזריקת וולטרן שקיבלתי שאבתי חלב ושפכתי במהלך 24 שעות אחרי קבלתה. בינתיים התינוק אכל חלב מהקפאה וסימילאק. אחרי 24 שעות המשכתי להניק כרגיל. אני לוקחת דקסמול ואיבופן להקלה בכאבים. היום קיבלתי מחזור.
שאלתי היא, האם קיבלתי מחזור בגלל הטראומה שהגוף עבר? האם יש ירידה ביצור החלב ?(כך אני מרגישה). האם טעם החלב השתנה?. אולי הרכבו שונה? אני שואלת כי שמתי לב שהתינוק בוכה במהלך ואחרי הנקה, לא שקט והייתה לו יציאה רכה מאוד כמו שלשול (בדרך כלל עושה פעם ביומיים או שלושה).
בתודה מראש.
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
חיה כהן15/08/2009מירב שלום!
שאלת הרבה שאלות,בואי נעשה סדר:1,יכול להיות שקיבלת מחזור בלי קשר לכלום,ויכול להיות שעקב השינויים בהנקה,חלו אצלך שינויים הורמונליים שבעקבותם קיבלת מחזור.
2. בהחלט הטעם של החלב יכול להשתנות בזמן מחזור אבל איכותו לא משתנה ותמשיכי להניק כרגיל.
3,התנהגות התינוק על השד יכול לנבוע מירידה בכמויות החלב אשר נובע מזה שעברת לשאיבות במקום הנקה,יכול להיות גם שלאחר אכילה מבקבוק במשך מס ימים התרגל למשהו אחר ולכן מתנהג כך על השד.
אילו היו הסברים לתופעה עכשיו המלצות!
כדי להגביר בחזרה את כמויות החלב ,יש להניק לעיתים קרובות,אם אפשר תכניסי גם שאיבות.
היציאות השתנו כי הוא התחיל לאכול גם תמל,אז אין מה לדאוג מבחינה זו.
תמשיכי הכל כרגיל,טפלי בעצמך ותרגישי טוב במהרה.
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)