מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק יונק שמסרב לשלב תמ"לטובי05/09/2009
שלום רב,
בני בן 6 וחצי חודשים, עד לפני 3 שבועות הוא רק ינק ובמהלך ה-3 שבועות האחרונים התחלנו עם מוצקים, פרות וירקות והוא מגיב להם טוב מאוד.
השבוע חזרתי לעבודה ואני שואבת, לצערי אני לא יכולה לשאוב יותר מפעם אחת במהלך היום ולכן אני מעוניינת לשלב תמ"ל כשאין ברירה והבקבוקים השאובים לא מספיקים.
בנוסף לכך, בהנקה לפני השינה הוא תמיד לא שבע לחלוטין ואז אני נאלצת לתת לו מהשאיבות שהיו מיועדות לשעות שהוא במשפחתון.
גם לאחר שהוא מתמלא לפני השינה הוא עדיין קם כל 3-2.5 שעות לינוק בלילה.
אין לו בעיה לשתות מבקבוק, הוא עושה זאת בהנאה רבה כשמדובר בחלב שאוב.
בשבוע האחרון ניסיתי לתת לו סימיליק ומטרנה מספר פעמים והוא לא מסכים לאכול, הוא עושה פרצוף ואף מצטמרר מאוד ברגע שהוא טועם את התחליף.
ניסיתי לתת לו מתי שהוא רעב, מתי שהוא שבע, אחרי הנקה, שאבא שלו יתן לו....כלום לא עזר.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, אני לא מתכוונת להפסיק להניק אבל אני חייבת לשלב מדי פעם כשאין ברירה ואין מספיק חלב שאוב ואולי גם לפני השינה כי עכשיו שחזרתי לעבודה זה לא קל לקום כל 3 שעות להניק.
תודה,
טובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטובי
ג'ניס זאוסמר05/09/2009טובי שלום,
תינוקות הרי יודעים מה טוב להם ולא מתביישים להגיד.
הוא לא אוהב את התמ"ל, לא רגיל ולא מבין למה הוא צריך לאכול אותו במיוחד ממך.
הבעיה לא נדירה אבל כאשר לא תהיה בבית ויהיה מספיק רעב,כנראה יאכל. יש תינוקות אשר מחכים לאמא לחזור מהעבודה,אוכלים מעט ומחכים עד שאמא באה ולאחר מכן מדביקים את החסר.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)