תינוק יונק שמסרב לשלב תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק יונק שמסרב לשלב תמ"ל
    טובי
    05/09/2009

שלום רב,

בני בן 6 וחצי חודשים, עד לפני 3 שבועות הוא רק ינק ובמהלך ה-3 שבועות האחרונים התחלנו עם מוצקים, פרות וירקות והוא מגיב להם טוב מאוד.

השבוע חזרתי לעבודה ואני שואבת, לצערי אני לא יכולה לשאוב יותר מפעם אחת במהלך היום ולכן אני מעוניינת לשלב תמ"ל כשאין ברירה והבקבוקים השאובים לא מספיקים.

בנוסף לכך, בהנקה לפני השינה הוא תמיד לא שבע לחלוטין ואז אני נאלצת לתת לו מהשאיבות שהיו מיועדות לשעות שהוא במשפחתון.

גם לאחר שהוא מתמלא לפני השינה הוא עדיין קם כל 3-2.5 שעות לינוק בלילה.

אין לו בעיה לשתות מבקבוק, הוא עושה זאת בהנאה רבה כשמדובר בחלב שאוב.

בשבוע האחרון ניסיתי לתת לו סימיליק ומטרנה מספר פעמים והוא לא מסכים לאכול, הוא עושה פרצוף ואף מצטמרר מאוד ברגע שהוא טועם את התחליף.

ניסיתי לתת לו מתי שהוא רעב, מתי שהוא שבע, אחרי הנקה, שאבא שלו יתן לו....כלום לא עזר.

אני ממש לא יודעת מה לעשות, אני לא מתכוונת להפסיק להניק אבל אני חייבת לשלב מדי פעם כשאין ברירה ואין מספיק חלב שאוב ואולי גם לפני השינה כי עכשיו שחזרתי לעבודה זה לא קל לקום כל 3 שעות להניק.

תודה,

טובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לטובי

ג'ניס זאוסמר
    05/09/2009

טובי שלום,
    תינוקות הרי יודעים מה טוב להם ולא מתביישים להגיד.
    הוא לא אוהב את התמ"ל, לא רגיל ולא מבין למה הוא צריך לאכול אותו במיוחד ממך.
    הבעיה לא נדירה אבל כאשר לא תהיה בבית ויהיה מספיק רעב,כנראה יאכל. יש תינוקות אשר מחכים לאמא לחזור מהעבודה,אוכלים מעט ומחכים עד שאמא באה ולאחר מכן מדביקים את החסר.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו