עצה למניקה מתחילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה למניקה מתחילה
    אור
    06/09/2009

שלום רב,
    בשעה טובה ומוצלחת ילדתי את בתי ביום חמשי ה 27/8/2009 .
    אני מאד רוצה וחושקת הנקה לאורך זמן, אם זאת ההתחלה קשה היות וכנראה מתפיסה לא נכונה , יש לי כאבים בפטמות.

1. האם זה בטוח להתשמש במשחות המוצעות ?( אין לי פצע רק כאבים) איכשהו הבנתי שלעיתים תינוקות מפתחים אלרגיה למשחה כזו או אחרת ?
    האם ישנה תרופת סבתא ?

2. התינוקת נולדה המשקל של 2.380 , ירדה במשקל כמצופה ונכון לעכשיו שוקלת כ 2.5 ק"ג .
    לא נראה לי כי מדובר בתינוקת אכלנית במיוחד..

א. האם תינוק במשקל כזה אשר יונק כ 20 דקות משד אחד ואנו מעוניין לקחת את השד השני זה בסדר , היות ומדובר בתינוק קטן בעל נפח קיבה קטן במיוחד?
    ב. האם נכון לשלב בקבוק שאוב, על מנת לשלוט בכמויות שהתינוק אוכל היות והמטרה כעת היא עליה במשקל?
    ג.האם נכון להעיר תינוק משינה בלילה , אם עוברים כשלש שעות מזמן ההאכלה האחרון?
    ד. כמה הנקות יש לבצע ביממה, והאם זה קשור גם במשקל התינוק ההתחלתי?

תודה מראש,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה למניקה מתחילה

הוספת תגובה

• אור

חיה כהן
    06/09/2009

אור שלום!
    המשחה המומלצת אם יש צורך נקראת או פיורלן או לנסינו.שתי משחות אילו הם על בסיס לנולין טבעי אין צורך להוריד אותם לפני ההנקה.
    אם אין פצע לא מומלץ להשתמש במשחות. אפשר למרוח חלב אם על הפטמות ולאוורר.
    הנקה לא נמדדת בזמן אלא עי טיב ההנקה. הנקה טובה תני לתינוקך לינוק כמה שהוא רוצה.
    מומלץ לפחות 8 הנקות ביממה,יכול להיות לעיתים קרובות או לעיתים יותר רחוקות.
    חשוב שלתינוק יהיו לפחות 3-4 יציאות ביממה ו5-6 טיטולים עם שתן.
    בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו