מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקהליאת07/09/2009
שלום
ביתי בת השנה וכמעט חודש שתיהיה בריאה יונקת מלא. מגיל 5-6 חוד' ניסתי לתת לה פירות, ירקות , מחית , עוף וכו' ולא נחלה הצלחה בנושא היא היתה ממש טועמת ז"א נוגעת ולא רוצה והייתי ממשיכה להניק אותה ואמרת לא נורא אני בבית אני ימישך להניק זה טוב. לאחר מכן ניסיתי את המוצקים ואז היא היתה כמו נחנקת מהם ומוציאה אותם, הייתי מנסה ומנסה והיא היתה בולעת חלק וגם עושה קולות של חנק ומוציאה חלק . גם אז אמרו לי ואמרתי לא נורא עם הגיל זה השתפר. היום שהיא בת שנה היא אוכלת טיפה יותר טוב אבל האוכל העיקרי שלה זה הנקה וזה כבר לא מוצא חן בעיני . אני רוצה לגמול אותה אבל כמות האוכל שהיא אוכלת לא מגיע לרמה של אכילה שצריכה לספק תינוק הכל מסתכם בביסים פחות או יותר , (היא אינה מסיימת קציצה קטנה אולי שליש ) ואז היא יודעת שיש הנקה, נכון שכאן ניתן להגיד לי טוב אז אל תיתני הנקה זאת הטעות שלך , אז ניסתי גם את זה ולא הנקתי אותה בערך 4-5 שעות ואז נתתי לה לנשנש משהו ומשכתי עוד קצת ואז הגיע שעת שינה בצהריים ופה אין מצב שהיא לא מקבלת "ציצי" ואז היא רק נרדמת. הגרוע מכל הוא שיש לילות שהיא מתעוררת לפחות 5 פעמיים לינוק.
מה עושים , אני צריכה אולי כלים אחרים להתמודד ראיתי בפורום הזה ועוד רבים על השלבים לגמילה ולא במכה ,אני רואה את עצמי קצת שונה כי ביתי לא אוכלת כמו שאר התינוקות (ואיני משווה ,כל אחד אוכל אחרת אני יודעת) וגם אולי אני טובה מידי ואני לא יכולה לראות אותה מבקשת ומבקשת ובוכה ולא לתת לה. תודה רבה סליחה על אורך המכתב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
חיה כהן07/09/2009ליאת שלום!
יש ילדים שלא אוהבים לאכול!המקרה שלך הוא באמת מאלה של ילדים בעייתיים באוכל.במקרה הזה טוב שיש לה את ההנקה לפחות עם זה היא מקבלת חלק ממה שהיא צריכה.
שווה להתייעץ עם רופא ילדים שאולי יפנה אותך למומחה.יהיו כאלו שיגידו לך שבגלל ההנקה היא לא אוכלת שום דבר אחר,אבל יש מקרים שמפסיקים את ההנקה ואז התינוק לא אוכל כלום.
מבינה את הקושי אבל צריך להמשיך לנסות להציע מאכלים שונים עד שתלמד לאכול.
בהצלחה ובסבלנות
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)