מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה עזרה!סיגל08/09/2009
בוקקר טוב חיה אני צריכה את עזרתך הדחופה.....
אנימאוד אוהבת להניק וגם בני המקסים אבל אני מרגישה לפעמים שהחלב שלי לא מספיק לו
אני משתלדת כל היום להניק אותו ואז בשעות אחרי הצהרייים אני מרגישה שהחזה שלי רק והוא רוצה לאכול ומסכן הוא הוא פשוט משתולל ואז אני נותנת לו תוספת..ואז בהנהקה הבאה הוא שקט כי החזה התמלא... אני לא רוצה לתת לו תוספת.
מה אפשר לעשות כדי להעשיר את החלב?????
בשאיבה לא יוצא לי הרבה אבל בהנקה אני רואה את הפה שלו מלא חלב...יש כל היום טיטולים עם פיפי קקי פעם ביומיים
יש כדורים אולי שאני אוכל לקחת??????שעוזרים באמת
בני המקסים בן חודש
תודה יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילבה?
סיגל08/09/2009כדורי חילבה זה עוזר??????אני כבר נואשת לפעמים בלי לי כבר לייבש את החלב אבל פשוט הבן שלי מת על הנקה אז כואב לי...
הכדורים האלה זה בבליעה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילבה
ג'ניס זאוסמר08/09/2009שלום,
חילבה תעזור אם התינוק יונק בצורה יעילה ולעיתים תכופות (לפחות 8 פעמים ביממה)..
הגברת חלב - לא דבר פשוט ולא תמיד אפשרי..בדרך כלל כרוך ביותר מלקיחת חילבה. שאיבות בנוסף ליניקות (לדוגמא - לאחר ההנקות על מנת לגרות יותר את תפוקת החלב)
ולכן קיימת חשיבות כול כך גדולה ביניקה נכונה ואי התערבות בתהליך הטבעי כמה שאפשר ורק לאחר התבססות טובה של ההנקה..
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיגל
ג'ניס זאוסמר08/09/2009שלום סיגל,
בגיל הזה הרבה מאוד תינוקות מתנהגים כך אחה"צ והשדיים לא מרגישים מלאים - זה נחשב כנורמאלי אם יש מעבר לזה את הסמנים של קבלת חלב הכמות מספקת : לפחות עליה במשקל, קקי ופיפי.
אחד המדדים הטובים להנקה מספקת הוא כמות ה"קקי".
תינוק בן חודש אמור לעשות יותר קקי מאשר פעם ביומיים.
לדעתי התינוק שלך לא מקבל מספיק חלב.
לא ברור אם הוא עולה טוב במשקל.
לא מומלץ לוותר על הנקה על מנת לחכות לשדיים להתמלא - יניקה תכופה מביאה ליותר חלב וחלב יותר עשיר קלורית.
אין אפשרות להעשיר חלב בצורה מלאכותית אבל נראה לי שאת צריכה לבדוק את יעילות היניקה שלו ולהגביר את החלב.
אני ממליצה גם במקרה שלך ייעוץ הנקה מקצועי.תראי שאלה קודמת לאתר של איגוד יועצות ההנקה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה עזרה המשך...
סיגל09/09/2009בוקר אור חיה תודה רבה על התשובה,
יכול להיות שהוא עושה קקי כל יומיים כי אני נותנת לו גם תוספת של מטרנה? כי שוב אני מרגישה שאין לי מספיק חלב
אני מניקה הרבה יותר מ- 8 פעמיים בימימה,.
היום בבוקר שאבתי ויצא לי 120 - נקווה שזה בסדר.
קניתי את הכדורי חילבה נקווה שזה יעזור כי אני רוצה להמשיך להניק ולא לתת תוספת כי הוא מאוד אוהב לינוק.
כמה כדורים לקחת?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר09/09/2009כן - אם הוא מקבל תמ"ל וגם הנקה - יתכן סיבה למספר היציאות.
שאיבה של 120 - טוב מאוד.
החילבה יעזור - תמשיכי לשאוב יחד עם לקיחת החילבה.
תקחי 3 כדורים 3 פעמים ביום
חשוב ביותר - לשפר את התפיסה,יותר שד בפה ולעומק.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)