איך עושים את זה נכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עושים את זה נכון?
    ליהי
    09/09/2009

שלום!
    אני צריכה בעוד כשבועיים לצאת מהבית לכ-8 שעות, בשעות הערב. אני מתכננת לשאוב אבל לא יודעת כמה ואיך לעשות את זה מבלי לפגוע באיזון של החלב שאליו הגעתי עם קשיים רבים!(סתימות חוזרות, דלקות, גודשים וכו')
    מה שמדאיג אותי זה שבערב - לילה (בשעות שלא אהיה) הקטנטונת יונקת המון בהפרשים קצרים לקראת הלילה - איך יודעים כמה חלב שאוב צריך להשאיר לה?

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לאסוף חלב במצב כזה - אני מדגישה שוב: זה אירוע חד פעמי, אינני רוצה לשבש את האיזון של החלב, לכן מפחיד אותי מאד להגדיל את ייצור החלב ולסבול אחר כך...
    האם יש דרך בכל זאת לעשות זאת?

לא יודעת אם זה משנה - אני מניקה כמעט שלושה חודשים, הנקה מלאה.

תודה רבה!
    ליהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך עושים את זה נכון?

הוספת תגובה

• תשובה לליהי

ג'ניס זאוסמר
    10/09/2009

היי ליהי,
    אם זה חד פעמי לא צריך להיות כל כך בעיתי.
    כמה ימים לפני (2-3) תתחילי לשאוב לאחר ההנקות ותאספי חלב במקרר.אפשר לשמור לתקופה במקרר ללא בעיה.
    כל יום תאספי את החלב בבקבוק(בקבוק ליום) ובסוף אמור להיות מספיק חלב .
    יתכן ולמרות שהיא מבקשת לינוק בשעות הללו הרבה היא תתנהג שונה לאחר קבלת בקבוק.
    אני במקומך לא הייתי דואגת ומתענה - תעשי מה שאת יכולה והיא תסתדר עם זה - אין לי ספק שיהיה בסדר.
    קשה מאוד לדעת כמה היא תרצה אבל שיהיה לפחות עמות ל3 ארוחות - סה"כ כ-300 .סביר שהיאלא תאכל כל כך הרבה אבל שיהיה מספיק כדי שלא תדאגי או אם יהיה איזה עיכוב בחזרתך הביתה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ליהי
    12/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק תנסי לתת לה בקבוק לפני

קרן
    11/09/2009

לפעמים הם לא לוקחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן - היא לוקחת בקבוק בלי בעיה

ליהי
    12/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו