אורך ההנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורך ההנקה
    הדר
    11/09/2009

שלום!
    ילדתי את בני המקסים לפי 11 יום ולמרות הלחץ של האחיות בבית החולים התעקשתי על הנקה והוא אכן תפס את העיניין די מהר. אחות טיפת חלב ראתה אותי מניקה ואמרה שהוא תופס את השד טוב ורואים שהוא בולע.
    בימים הראשונים ההנקה נשמכה המון זמן חצי שעה בצד אחד ועוד 20 דקות בצד השני ולאט לאט זה ירד.
    היום חלה ירידה משמעותית באורך ההנקה והוא מסתפק ב5 דקות של אכילה מהירה , כמה דקות של הוצעת גראפס ולאחר מכן עוד 7-10 דקות. אני קצת מודאגת שזה מעט מידי אבל הוא מאוד רגוע אחרי וישן כ2:30 - שלוש שעות עד ההנקה הבאה.

מעבר לכך אתמול בבוקר הבחנתי בגודש בחזה של הקטנציק, ממש מרגישים שני ציצים . הבנתי שזה קשור להורמונים אבל אשמח לשמוע מה זה אומר.
    תודה רבה
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורך ההנקה

הוספת תגובה

• תשובה להדר

ג'ניס זאוסמר
    11/09/2009

היי הדר,
    1 - נורמאלי שיהיה לו גודש ב"ציצים".אין לגעת בכלל ,זה עובר.אם נהיה מודלק - תפני לרופא ילדים.
    2 - בקשר להנקה - את מספרת סיפור של הנקה רגילה, נורמאלית לחלוטין.בהתחלה יונקים יותר זמן ולאחר שמפתחים מיומנות הופכים להיות מומחים ליניקה.יחד עם זה החלב כבר זורם בכמות ובקלות ומפחיתים את משך היניקה.
    אם הוא עולה במשקל, עושה פיפי(5-6 טיטולים רטובים ביממה) וקקי (חרדלי ונוזללי 3-4 לפחות ביממה ב6 השבועות הראשונות ולאחר מכן אפשר פחות)כמו שצריך .
    נראה בסדר - לא שנות כלום.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הדר
    12/09/2009

הי גניס, תודה רבה על התשובה !
    יש לי שאלה נוספת.
    כמעט בכל הנקה הבן שלי עושה קקי לאחר מספר דקות . רציתי לדעת מתי נכון להחליף לו חיתול. בסוף ההנקה או במידה ואני מניקה משני הצדדים אז בהפסקה בניהם. מה שקורה שאני מחליפה בסוף ההנקה שהוא מתעורר(בעיקר בלילה) ולוקח לי הרבה זמן להרדים אותו ולפעמים הוא רוצה עוד אוכל...
    תודה
    הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    13/09/2009

הדר,
    לפי דעתי כדאי להחליף לו טיטול בין 2 הצדדים. אין צורך בהפסקה יותר מזה.
    יש תוצאות טובות מהשיטה הזאת.
    בהצלחה,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו