נראה שהכול התבלגן לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה שהכול התבלגן לי
    איילת
    14/09/2009

היי
    זו אני ששאלתי למטה לפני מספר ימים. נראה שאין סדר בהנקה שלי והילדה שלי מצליחה לבלבל אותי לגמרי בין הצורך באוכל לפינוק/הרגעה/עזרה לישון.
    היא אוכלת בבוקר כל שעתיים והחל מהצהריים היא נכנסת ל"אטרף". היא רוצה לאכול כל שעה עד שהיא נרדמת. אני שמה אותה במיטה, היא ישנה 10 דקות, מתעוררת ושוב מבקשת לאכול. ככה עד שש בערב, שאז היא לגמרי ב"היסטריה" להיות מחוברת לציצי. שני ציצים לפני המקלחת לא מרגיעים אותה. במקלחת בשבע היא כבר בוכה מרוב עייפות. אחרי המקלחת עוד ציצי. ככה זה כבר ארבעה ימים, מיום שישי. היום בצהריים אחרי שאכלה בשתיים עשרה, ובאחת, ורצתה שוב בשתיים, נתתי לה בקבוק כי חשבתי שהיא לא אוכלת מספיק, היא אכלה 20 CC ונרדמה. אחרי רבע שעה קמה ורצתה שוב לאכול.
    נכנסתי פה למעגל של לחץ משעות האכלה. אני לא נהנית מההנקה ואפילו חרדה ממנה, ואני מרגישה חסרת אונים ממה שמתהווה.
    היא בת 10 שבועות ונכון לשבוע שעבר שקלה 4.260. היא שומרת על אחוזון 15.
    לא יודעת מה קרה פתאום ואיך עוצרים את זה. מתגעגעת לימים שבהם היתה מוציאה את הציצי ככשבעה ובזה נגמרה האכלה. אני מותשת משש שעות סביב אוכל.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נראה שהכול התבלגן לי

הוספת תגובה

• תשובה לאיילת

ג'ניס זאוסמר
    14/09/2009

שלום איילת,
    ההנקה משתנה מדי פעם את דפוסה ותינוקות מגיבים שונה גם במצב שהכל בסדר הן מבחינת אופן היניקה והן זמינות החלב.
    להנקה אין סדר.
    להנקה אין שעות.
    לא ציינת מה משקל לידתה ולכן קשה לדעת אם עולה מספיק.
    מתן תוספת בבקבוק : לא נותן תשובות לגבי אופן ההנקה או אם שבעה או לא .עצם זה שלקחה רק 20 סמ"ק - לא ממש רעבה או שלא מסתדרת עם הזרם ולכן לא רצתה להמשיך.
    אם את מעוניינת להמשך להניק אני ממליצה לתת לה , ללא חשבון או ביקורת, לינוק מתי שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה.אם היא יונקת בצורה יעילה(הצמדה טובה)אני סבורה שהמצב ישתנה.
    ללא לחץ ובהבנה ואהבה - תעשו פיקניק של יניקה בכיף.תראי שהמצב ישתפר.
    שנה טובה מאוד,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ניס יקרה

איילת
    15/09/2009

תודה רבה רבה על התשובה. אתן עושות עבודת קודש בפורום הזה.
    אני רוצה להניק. בימים רגילים אני נהנית מזה והילדה שלי בטוח נהנית ומרוויחה מזה.
    לצערי אני מתקשה לקבל את ההתעסקות הארוכה סביב אוכל במשך כל כך הרבה שעות. אני יודעת שזו החלטה שלי בסופו של דבר ואני רוצה להיות חזקה ולהתמיד להניק גם בתקופה הזו.
    את חושבת שזו תופעה זמנית? זה לא יהפוך להרגל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    15/09/2009

איילת,
    מבינה את הרגשתך אבל יש לזכור שהנקה לא מהווה רק אוכל. לתינוק יש צרכים בסיסיים כמו מזון ומגע וקשר ובמיוחד בחודשים הראשונים הצורך לסביבת ההנקה הזאת חשובה ביותר ומצופה על ידי התינוק.
    שוב - יש שיטות אבל לא כל שיטה מתאימה לכל תינוק.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו