בת 5 חד' לא מוכנה לטעום תחליף מזון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 חד' לא מוכנה לטעום תחליף מזון.
    דנה
    16/09/2009

בתי בת 5 וחצי חודשים ניזונה מהנקה בלבד,חזרתי לעבודה לפני כשבועיים והתוכנית היתה שבמשפחתון היא תאכל מטרנה מכיוון שאני עובדת בחנות ואין לי אפשרות לשאוב בעבודה.הבעיה שהילדה לא מוכנה לשתות מבקבוב אם אין בו חלב שאוב! ניסינו הכל, את כל הסוגים, רק אם יש בבקבוק חלב שאוב היא אוכלת. נסיתי גם לערבב חצי חצי, בהתחלה סרבה, ואחכ אכלה והקיאה הכל. אני חסרת אונים, אני חוזרת מעבודה פעמיים הביתה כדי לשאוב,שואבת בין הארוחות וקמה גם בלילה על מנת שלמחרת יהיה לי מספיק בקבוקים למשפחתון(שלוש לפחות של 120 כל אחד). מה ניתן לעשות? עלי לציים שהילדה אוכלת פירות וירקות אבל עדיין לא ארוחה מלאה, וניסיתי גם נטול לקטוז ודייסות ללא הצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ג'ניס זאוסמר
    16/09/2009

היי דנה,
    יתכן וילדה רגישה לחלב פרה.
    אני מבינה את הקושי שלך בשאיבות אבל יתכן ואי ברירה כרגע.
    אם היא מקיאה את התמ"ל - לא לתת.
    תתיעצי בבקשה עם רופא ילדים.
    בינתיים יש לנסות ולהגדיל את הארוחות של פירות וירקות על מנת לכסות את החסר.
    בהצלחה ושנה מאוד טובה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    16/09/2009

המון תודה על התשובה המהירה.. הבעיה היא שאני מרגישה שכמות החלב הולכת ויורדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    16/09/2009

היי,
    מעבר להגברת ההנקה/שאיבה ולקיחת חילבה אין הרבה יותר מה לעשות. הגוף מייצר חלב על פי תהליך של דרישה של התינוק והתרוקנות השד ולא על פי רצוננו ותכניות אחרות.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו