מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה חלקיתנועה20/09/2009
שלום ג'ניס.
התינוקת שלי בת שבועיים וחצי, אני משלבת בין שאיבה לבין תמ"ל. כיום בשעות הבוקר אני מצליחה לשאוב כמות יפה, בסביבות המאה +-, בשעות אחרה"צ-ערב בין ה60-80. אני מעוניינת להמשיך לתת לה חלב שאוב לפחות פעמיים ביום, ומחפשת דרך להגדיל את כמות החלב בערב,מבלי להוסיף שאיבה נוספת. האם יש דרך לעשות זאת? אם אמשיך לשאוב רק פעמיים ביום, האם בהכרח כמות החלב תרד?ושאלה נוספת, התינוקת שלי גדולה יחסית, בסביבות ה4 ק"ג, אוכלת בכל יום בין 600 ל690 סמ"ק, אני יודעת שאמורה לאכול 600, האם סטיה של 90 היא גדולה או שזה בסדר ואני יכולה להיות רגועה? לי ולאביה יש נטיה להשמנה ואני חוששת עליה....הרבה תודה מראש נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
חיה כהן20/09/2009נועה שלום ושנה טובה!
כדי להגביר כמויות של חלב חייבים להגביר את מס השאיבות.כמויות החלב שהשד מייצר תלוי בגירוי של השד והתרוקנותו.
אין מה לדאוג מהכמויות שביתך אוכלת חלב אם לעומת תמל לא גורם להשמנה! תני לה לאכול כמה שהיא רוצה,אם את רוצה להגביל אותה תגבילי אותה בכמויות התמל.
כמויות החלב בשעות הבוקר בדכ יותר גדולות מאשר בערב.ככה שהמצב אצלך תקין לגמרי.
כל טוב ובהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)