חלב נגמר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב נגמר?
    ריטה
    23/09/2009

חיה שלום.
    יש לי תינוק בן חמישה חודשים שיונק ומקבל תוספות סימילאק מאז היולדו.
    הוא יונק בעיקר בלילה ובמהלך היום נותנת סימילאק כי התינוק לא מרוכז בהנקה. ומדי פעם גם שואבת חלב במהלך היום ויוצא רק כ30 מ''ל. לפני כן הייתי שואבת היה 100 עד 150. האם יכול להיות שנגמר לי החלב? והאם יש דרך להגביר את הזרימה של החלב או שזה כבר מאוחר מדי? אני מעוניינת להמשיך להניק
    תודה מראש
    ריטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב נגמר?

הוספת תגובה

• ריטה

חיה כהן
    23/09/2009

ריטה שלום!
    אם יורדים במס ההנקות ובמס השאיבות כמויות החלב לאט לאט ירדו!
    כדי להגביר את כמויות החלב יש להניק יותר או לחילופין לשאוב לעיתים יותר קרובות. במשך הזמן ודי מהר כמויות החלב יתגברו.לא מאוחר מדי!
    שיהיה בהצלחה וכל טוב
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בכמות החלב

ריטה
    23/09/2009

בהמשך לשאלתי... האם כמוסות חילבה מומלצות להגברת החלב?
    כשאני שואבת אחרי הנקה לא יוצא לי חלב בכלל ואם אני רק שואבת יוצא 30 מ''ל סה''כ משני השדיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטה

חיה כהן
    27/09/2009

ריטה שלום!
    כמוסות חילבה אכן גורמות להגברת כמויות החלב אבל זה חייב להיות מלווה בהנקות תכופות 8-10 ביממה או שאיבות.
    את הכמוסות לוקחים 3 כמוסות 3 פעמים ביום\ויכול לקחת שבוע עד שמתחילים לראות תוצאות.
    מצטערת על העיכוב בתשובה לא ראיתי את השאלה!
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו