איך לעבור להנקה בלבד - האם ניתן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעבור להנקה בלבד - האם ניתן?
    דנה
    24/09/2009

שלום,
    התינוקת שלי בת 6 שבועות. מיכוון שעברתי ניתוח קיסרי ולא הנקתי מלא בהתאוששות ניתנו לה תחליפים בביה"ח וכשחזרתי הביתה המשכתי עם הנקה + תמ"ל מכיוון שלא היה לי מספיק חלב. כשהיא היתה בת שבוע קיבלתי פציאליס וטיפול בסטרואידים ונאלצתי להפסיק את ההנקה למשך 3.5 שבועות שבהם היא קיבלה תמ"ל מבקבוק. במשך השבועות האלו שאבתי חלב וזרקתי אותו, זאת על מנת שאוכל לחזור להניק בגמר הטיפול התרופתי. חזרתי להניק אותה בגיל 5 שבועות (לפני כשבוע וחצי), לשמחתי היא הסכימה וזכרה איך לינוק, אבל הכמויות שאני מייצרת אינן מספיקות. לאחר היניקה היא עצבנית ולא נרגעת עד שהיא מקבלת תוספת מבקבוק (כ- 60 - 100 מ"ל) + יניקה. אני מאוד רוצה לעבור להנקה בלבד, ללא תוספים - האם ניתן לעשות זאת? אם כן, כיצד? האם אפשר להגביר את ייצור החלב? היא אוכלת כל 4 שעות בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה

חיה כהן
    24/09/2009

דנה שלום!
    ראשית כל הכבוד לך על ההתמדה! כדי להגביר את כמויות החלב עלייך להגביר את תכיפות ההנקות או לחילופין לשאוב. הגוף ילמד לייצר יותר חלב לפי הדרישה!
    יש אפשרות נוספת ,ליטול כדורי חילבה מבית טבע.3 כדורים 3 פעמים ביום,ההשפעה בדכ מתחילה לאחר כשבוע.
    הרבה הצלחה וסבלנות
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו