תינוק גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק גדול
    ענת
    28/09/2009

שלום
    בני נולד לפני 3 שבועות במשקל 4.310בשבוע 38. בתחילה הנקתי אותו כל היום ובערב בקבוק שלסימילאק. עם הזמן התחלתי להרגיש שהנקה בלבד לא מספקת אותו ושהוא לא שובע ורוב היום רעב הוספתי לו בקבוקי סימילאק כי בשאיבה לא יוצא לי מספיק וכעת אני חוששת שהוא אוכל יותר מידי ויותר מפריע לי שאני לא מצליחה לייצר מספיק חלב . בשאיבה יוצא לי בין 10- 50 סמ"ק סה"כ.
    מה עלי לעשות אני מרגישה די חסרת אונים.
    אגב הוא מתעורר לאכול כל שעתיים האם זה נורמלי?
    אשמח לעזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק גדול

הוספת תגובה

• תשובה לענת

ג'ניס זאוסמר
    29/09/2009

היי ענת,
    הטעות הבסיסית שלך הייתה מתן סימילק בהתחלה. התבססות יצירת החלב בתחילת תהליך ההנקה תלוי ביניקה בלעדית על מנת להתאים את תפוקת החלב לצרכי התינוק.גופך הבין שתינוקך זקוק לכמות מסוימת של חלב מינוס הכמויות של הסימילק.ולכן היצירה בהתאם.
    מעבר לזה - תינוק האוכל מבקבוק מקבל כמויות גדולות יותר מאשר בהנקה וקיבתו מתרגל ומתרחב בהתאם.מצב כזה מביא לחוסר שביעות רצון מההנקות והגברת התוספות.
    המעגל האין סופי הזה מביא בסופו של דבר להפחתה בתפוקת החלב .
    גם תינוק גדול יכול לקבל גם מההתחלה חלב אם ללא תוספות - הטבע לא מתבסס על קיומו של התמ"ל.
    אם ברצונך לנסות להגביר את החלב עליך להשקיע מאמצים בהגברת ההנקות, שאיבות עם מכשיר מעולה(יד שרה) וכמוסות חילבה (3 כמוסות 3 פעמים ביום).יחד עם זה להפסיק את מתן התמ"ל ולהניק אותו הרבה. את עדיין נמצאת בשלב שאפשר להעלות את כמויות הלחב.
    אם יש לך רצון המוכנה להשקיע זה עדיין אפשרי.
    ההנקות בהחלט תהיינה לעיתים קרובות ותצתרכי להקדיש הרבה זמן ואנרגיה למען התהליך.
    לפי דעתי שווה מאוד הנסיון לטובת התינוקי שלך ולמענך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו