הנקה ומוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ומוצקים
    רוני
    29/09/2009

בתנו בת 7.5 חודשים. ינקה בהנקה מלאה. נחשפה לאט למוצקים מגיל 5.5 חודשים ומאוד נהנית מן האוכל. היום אנחנו עומדים על 3 ארוחות מוצקים- בוקר מאוחר, צהרים ואחה"צ וכ-3 הנקות.
    הבעיה שלי: החלה ירידה מהירה בחלב. בדרך כלל נהגתי לשאוב בכל בוקר בקבוק עם כ-180 מ"ל, אותו נתתי בערב. היום אינני יכולה לשאוב יותר מ-70 מ"ל בבוקר. אני חוששת שהחלב מתייבש ורוצה עדיין לשמר מצב של הנקה לפחות עד גיל שנה. מה עלי לעשות כדי להגביר את צריכת החלב?
    כמו כן, מפני שהייתה רגילה לקבל בקבוק שאוב בערבים, יש לי הרגשה כי השד אינו מתמלא בערב ושהיא אינה יכולה לקבל את כמות החלב הדרושה לה. מה לעשות? האם לבצע מספר שאיבות במהלך היום כדי להגביר כמות חלב או לקחת כמוסות חילבה?

מודה מראש לתשובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ומוצקים

הוספת תגובה

• תשובה

ג'ניס זאוסמר
    29/09/2009

שלום רב,
    בחישוב מהיר - 3 הנקות +שאיבה בבוקר. הפחתת יניקות ותוספות יחד עם שאיבה (שלא תואם הנקה ישירה) עלול בהחלט להביא להפחתה בכמות החלב.לא מספיק הרצון להניק/לתת חלב אם אלה להפעיל את הגוף על מנת שהתהליך יתממש.
    להגברת החלב - שאיבות (עם מכשיר מאוד טוב) ,חילבה, יותר הנקות ולחיצות על השד בזמן היניקות להזרים לה את החלב.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו