מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ומוצקיםרוני29/09/2009
בתנו בת 7.5 חודשים. ינקה בהנקה מלאה. נחשפה לאט למוצקים מגיל 5.5 חודשים ומאוד נהנית מן האוכל. היום אנחנו עומדים על 3 ארוחות מוצקים- בוקר מאוחר, צהרים ואחה"צ וכ-3 הנקות.
הבעיה שלי: החלה ירידה מהירה בחלב. בדרך כלל נהגתי לשאוב בכל בוקר בקבוק עם כ-180 מ"ל, אותו נתתי בערב. היום אינני יכולה לשאוב יותר מ-70 מ"ל בבוקר. אני חוששת שהחלב מתייבש ורוצה עדיין לשמר מצב של הנקה לפחות עד גיל שנה. מה עלי לעשות כדי להגביר את צריכת החלב?
כמו כן, מפני שהייתה רגילה לקבל בקבוק שאוב בערבים, יש לי הרגשה כי השד אינו מתמלא בערב ושהיא אינה יכולה לקבל את כמות החלב הדרושה לה. מה לעשות? האם לבצע מספר שאיבות במהלך היום כדי להגביר כמות חלב או לקחת כמוסות חילבה?
מודה מראש לתשובתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ג'ניס זאוסמר29/09/2009שלום רב,
בחישוב מהיר - 3 הנקות +שאיבה בבוקר. הפחתת יניקות ותוספות יחד עם שאיבה (שלא תואם הנקה ישירה) עלול בהחלט להביא להפחתה בכמות החלב.לא מספיק הרצון להניק/לתת חלב אם אלה להפעיל את הגוף על מנת שהתהליך יתממש.
להגברת החלב - שאיבות (עם מכשיר מאוד טוב) ,חילבה, יותר הנקות ולחיצות על השד בזמן היניקות להזרים לה את החלב.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)