מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסרב לינוק - 2 (השלמת פרטים)א.03/10/2009
ג'ניס תודה רבה על התשובה המפורטת. אני אנסה את עניין הלחיצות. לשאלתך - התינוק שוקל 4 קילו וארבע מאות גרם. אני לא חושבת שהוא שבע אחרי מספר דקות כי הוא אחר כך אוכל בשמחה מנה שלמה מבקבוק... שוב תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ג'ניס זאוסמר03/10/2009היי,
כדי להתייחס למשקל,וזה מאוד חשוב, אני צריכה משקל לידה ומשקל נוכחי וגיל.
תכתבי לי בבקשה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסרב לינוק 3
א.04/10/2009הוא יהיה בן שישה שבועות מחר. נולד במשקל 3 קילו וארבעים גר'. ירד לאחר הלידה וכיום 4.400. עליית המשקל היא לא באמצעות הנקה אלא באמצעות מתן תמ"ל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסרב לינוק 3
חיה כהן04/10/2009שלום!
כפי שציינת הוא מקבל תמל כתוספת להנקה ולכן לא נוכל להעזר במשקלו הנוכחי.
מס דברים,תינוק שיונק לעיתים מצליח לינוק יותר ממה שמשאבה מצליחה להוציא. תנסי לרדת בכמויות של התוספת ולתת לו רק מה שהוא באמת צריך.תקפידי על האכלה איטית מהבקבוק וכך יהיה שבע מכמויות יותר קטנות של תוספת.אולי עי כך גם יינק לעיתים יותר קרובות דבר שגם יגביר את כמויות החלב.
תמשיכי במקביל כמובן את מה שגניס המליצה!
בהצלחה
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)