מסרב לינוק - 2 (השלמת פרטים)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרב לינוק - 2 (השלמת פרטים)
    א.
    03/10/2009

ג'ניס תודה רבה על התשובה המפורטת. אני אנסה את עניין הלחיצות. לשאלתך - התינוק שוקל 4 קילו וארבע מאות גרם. אני לא חושבת שהוא שבע אחרי מספר דקות כי הוא אחר כך אוכל בשמחה מנה שלמה מבקבוק... שוב תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    03/10/2009

היי,
    כדי להתייחס למשקל,וזה מאוד חשוב, אני צריכה משקל לידה ומשקל נוכחי וגיל.
    תכתבי לי בבקשה.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסרב לינוק 3

א.
    04/10/2009

הוא יהיה בן שישה שבועות מחר. נולד במשקל 3 קילו וארבעים גר'. ירד לאחר הלידה וכיום 4.400. עליית המשקל היא לא באמצעות הנקה אלא באמצעות מתן תמ"ל. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסרב לינוק 3

חיה כהן
    04/10/2009

שלום!
    כפי שציינת הוא מקבל תמל כתוספת להנקה ולכן לא נוכל להעזר במשקלו הנוכחי.
    מס דברים,תינוק שיונק לעיתים מצליח לינוק יותר ממה שמשאבה מצליחה להוציא. תנסי לרדת בכמויות של התוספת ולתת לו רק מה שהוא באמת צריך.תקפידי על האכלה איטית מהבקבוק וכך יהיה שבע מכמויות יותר קטנות של תוספת.אולי עי כך גם יינק לעיתים יותר קרובות דבר שגם יגביר את כמויות החלב.
    תמשיכי במקביל כמובן את מה שגניס המליצה!
    בהצלחה
    חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו