מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה דחוף!לורן05/10/2009
שלום,
אני מניקה את בני בן החודשיים מאז שנולד,הכל היה בסדר מבחינת הנקה,
הוא תינוק שבמשך היום לא כל כך רגוע,ובלילה ישן רצוף כמה שעות,
במשך כל היום השתדלתי לשאוב אחרי ההנקות,כדי להגביר את החלב ואף הצלחתי להקפיא מספר רב של מנות.
הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך,ואיני יודעת מה קרה שבשד אחד כמות החלב שיוצא ממנה בכלל לא מספיקה כדי להאכיל אותו.
והאכלה של שד אחד בלבד לא נראה לי מספקת.
רצוי לציין שאני כבר יומיים שואבת,עושה קומפרסים של מים חמים,והכמות נשארה אותה הדבר.
מה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורן
חיה כהן05/10/2009לורן שלום!
לא הבנתי מאיזה סיבה את שואבת? אם את מניקה אז תניקי לעיתים קרובות,תניקי משני הצדדים בכל הנקה וכך תגבירי את כמויות החלב.
המשאבה היא לא מדד לכמויות החלב בשד.גם אם יש תחושה של ירידה בכמויות החלב זה קורה לעיתים לתק קצרה וחוזר לנורמה.
בהצלחה עם התמדה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
לורן06/10/2009אני שואבת רק אחרי הנקה אבל לא אחרי כל הנקה,כשמרגיש לי שלא ינק טוב,אז אני משלימה לו עם מה ששאבתי,
הבעיה היא שהוא תינוק לא רגוע במשך היום,ובלילה מסוגל לישון גם 7 שעות רצופות.
אני מקבלת מאוד את מה שאמרת ומתכוונת ליישם,אבל מה לעשות במקרה כזה של שינה ממושכת?
מה עדיף באמת....לשאוב ולתת לו כשהתעורר,או להעיר אותו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורן
חיה כהן07/10/2009לורן שלום!
כפי שכתבתי קודם זאת ברכה שתינוק בוחר לישון דוקא בלילה וער ביום!
תניקי לעיתים קרובות ביום ואז אין צורך להעיר בלילה.
מאחלת הרבה לילות שקטים
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)