עזרה דחוך!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוך!!!!
    אנה
    05/10/2009

שלום

התינוק שלי בן חודשיים ומשקלו יותר מ 6 קילו. הוא נולד במשקל של 4 קילו בניתוח קיסרי. מהתחלה לא הצלחתי להניק אותו הנקה מלאה. מהיום הראשון אחרי כל הנקה הוא קיבל תוספת כי אחרי כל הנקה נורא בכה. בהתחלה היתי מניקה וישר נותנת תוספת ואז סמתי לב שהוא פולט הרבה ולכן עברתי לשואב ולתת לו חלב שאוב רק כאשר היתה מצטברת מנה שהוא צריך. אף פעם לא הצלחתי לשאוב יותר מ 50 מ"ל! לפני כשבועים המליצו לי בטיפת חלב להפסיק לשאוב ולתת לו לינוק לפני כל ארוחה. עשיתי כך שבועיים. כיום אני מרגישה שאין לי חלב לגמרי! התינוק עושה כמה מציצות ומתחיל לצרוח. הוא לא מוכן להמשיך לינוק ומקבל פורמולה. כאשר אני מנסה לשאוב ישר אחרי שהוא מנסה לינוק או שעה אחרי זה לא יוצא לי כלום. רק אם אני מחכה חצי יום יוצא לי 50 מ"ל. כמו כן אם אני מחקה חצי יום התינוק מוכן לינוק הרבה זמן. אני חייבת עזרה דחוף! אין לי מושג מה לעשות?! איך להגביר את יצור החלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוך!!!!

הוספת תגובה

• אנה

חיה כהן
    06/10/2009

אנה שלום! קודם כל טוב שאת נותנת אוכל,תינוק חייב לאכול!
    יש אפשרות להגביר את כמויות החלב עי הנקות מרובות או אם תינוקך לא מסכים לינוק אז לשאוב לפחות 8 פעמים ביממה ללא קשר למה שיוצא בהנקה,במשך הזמן הכמויות יגדלו!
    יש כמוסות של חילבה שאפשר לקנות בבית טבע לוקחים 3X3 ביום.יכול לקחת שבוע עד שתרגישי שינוי.
    בהצלחה עם הרבה סבלנות
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנה ,

סיון
    20/10/2009

אני גם בדיוק באותו מצב שלך ואני שוקלת לקנות את הכדורי חילבה האלה האם קנית וזה עזר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו