צד מועדף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צד מועדף
    נועה
    07/10/2009

שלום,

בני בן ארבעת החודשים התחיל לעשות לי קונצים ופשוט לסרב לינוק מצד שמאל!! כפי שסיפרתי בפורום, בעבר, הוא יונק בבוקר, בבראנץ' שאוב, אחה"צ אני מניקה ובערב פורמולה.
    בלילה כבר לא אוכל.

תמיד הייתי מציעה צד שני, ופתאום, בלי שום סימן, אחרי שהיה לי מוזר שלא רוצה עוד בפעמים שהתחלתי בצד ימין, קלטתי שהוא פשוט מסרב לינוק מצד שמאל! שהחזרתי לצד ימין המשיך לינוק בשקיקה! כרגע אני פשוט מכריחה אותו בוכה וצורח ודוחפת לו לפה, ואז אוכל בכיף כמה דקות ואפילו מתנתק וחוזר כמה פעמים בשמחה.

יש לציין כי זה צד שלפי המשאבה לפחות, תמיד הפיק פחות חלב וזרימה יותר איטית. אבל זה היה כך מאז ומעולם ולא היו בעיות והעדפה כזאת ברורה של צדדים..

מה לעשות?? אני מפחדת שייגמר לי החלב לגמרי בצד הזה...ואני מפחדת שאוכל פחות מדי...לא כיף לי הבכיות האלו בכלל :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צד מועדף

הוספת תגובה

• אלונה

חיה כהן
    08/10/2009

אלונה שלום!
    סיבה לזה שהוא לא רוצה את הצד יכול להיות בגלל ירידה בכמות החלב באותו צד.לעיתים אף אין הסבר.
    אני ממליצה לא להכריח אותו,לתת לו מהצד שהוא מעדיף ולשאוב מהצד השני ועי כך להגביר את כמויות החלב ואז אולי יחזור לינוק משם.
    אפשר גם לנסות להניק מאותו שד בתנוחה אחרת.
    בדכ זו תופעה זמנית שחולפת.
    בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו