גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    איילת
    11/10/2009

הילדה שלי בת 3 חודשים. ינקה הנקה מלאה עד גיל חודשיים וחצי.
    לאחר שעלתה רק 470 גרם מגיל חודש ועד גיל חודשיים וחצי, הוספתי תמ"ל במהלך היום ואני מניקה אותה רק לפני השינה.
    שתי שאלות לי:
    א. האם ניתן יהיה לאורך זמן להניק רק בערב בשעה קבועה? הגוף ישתף עם זה פעולה?
    ב. ילדתי היתה מקבלת ציצי מתי שרצתה והיתה מחוברת שעות. האם ההרגל הזה יכול להמשיך גם לבקבוק? לא משנה כמות האוכל שאני מכינה לה בבקבוק, תמיד נראה שהיא רוצה עוד ורוטנת שהוצאתי לה אותו. היא פולטת הרבה אחרי שאוכלת יותר מ- 140-150. 100-120 אני כבר לא מעזה להציע לה.
    אודה לעצתכן.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• איילת

חיה כהן
    11/10/2009

איילת שלום! כדי להגביר כמויות של חלב צריך להניק לעיתים קרובות וההנקה צריכה להיות אפקטיבית, לפי התאור שלך שהתינוק כל הזמן ינק נראה לי שהתינוק ת שלך לא נצמדת לשד כמו שצריך והיא השתמשה בך כמו מוצץ במקום יניקה.
    גם עכשיו יש מקום לקבל עזרה כדי לשפר את ההנקה ולהגדיל את כמויות החלב.
    בקשר לדפוסי אכילה מבקבוק יכול להיות שהתינוקת שלך זקוקה למציצה ולכן אפשר להחליף את הבקבוק במוצץ לאחר כמות האוכל שהיא צריכה.
    כל טוב ובהצלחה חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

איילת
    11/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו