משאבת הנקה ידנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת הנקה ידנית
    חגית
    11/10/2009

שלום,
    התינוקת שלי בת 18 יום, היא נולדה במשקל 2800, ירדה ל- 2600, עלתה שוב ל- 2800 ועכשיו כבר הגיעה למשקל 3000 אך בטיפת חלב אמרו שהיא לא עלתה מספיק, היא נרדמת מאוד מהר ואני לא מצליחה להעיר אותה כשאני מנסה בכל הדרכים שהסבירו לי עליהם. היא מתעייפת מאוד מהר, עכשיו היא במעקב שקילה בטיפת חלב. אני רוצה לשאוב חלב על מנת לאפשר לה גם לאכול מבקבוק וכך זה יהיה לה יותר קל ופחות מעייף. המשאבה שבאפשרותי לרכוש אותה במהירות המירבית הינה משאבה ידנית, שמעתי מבנות שמניקות שמשאבת הנקה ידנית היא דבר טוב שמאפשר שאיבה נוחה וקלה.... מה דעתך? האם את ממליצה על משאבה ידנית? אני פוחדת ממשאבות חלשות שיכולות לגרום להפחתת חלב...
    תודה רבה, חגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבת הנקה ידנית

הוספת תגובה

• תשובה לחגית

ג'ניס זאוסמר
    12/10/2009

היי חגית,
    קודם כול - לא נראה לי שהיא לא עלתה טוב במשקל.לתינוקת קטנה - לא רע ובהחלט מספיק.אין צורך להבהל ממש.
    אפשר להשתמש ב"משאבת חלב" (לא משאבת הנקה) ידנית אם את מצליחה איתו. אם את מניקה מלא המשאבה לא תפחית חלב.החלב מופחת כאשר התינוק לא יונק טוב או מספיק והמשאבה לא מספיק יעילה.
    אני ממליצה להמשיך להניק אותה גם אם היא קצת מתעייפת ולהמשיך לעקוב אחר המשקל צמוד - עליה של 15 - 20 גרם ביום בהחלט מספיק.
    אם היא לא עולה טוב תתחילי לשאוב - משאבה חשמלית טובה מיד שרה מומלצת יותר.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו