הילד מתנגד לבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד מתנגד לבקבוק
    דורית
    13/10/2009

שלום רב,
    בני בן השלושה חודשים יונק הנקה מלאה. עד היום ניסיתי להרגיל אותו מספר פעמים לבקבוק אך הוא לא הסכים. הכוונה שלי היא לא להתחיל בגמילה אלא לתת בלילה מבקבוק והוא יכיר עוד צורת האכלה, כך שבמידה ואני יוצאת לאירוע בלילה יהיה ניתן לתת לו מבקבוק. קניתי את מיטב הבקבוקים האחרון שקניתי היה של טומי טיפי והוא לא הסכים, היה נראה כי הוא לא יודע מה לעשות עם הפטמה של הבקבוק בפה. חשוב לציין שגם בעלי ניסה לתת לו לאכול מבקבוק והילד מסרב בתוקף...מצד אחד אני מבינה אותו שהוא רוצה אץ הדבר האמיתי, אך מנגד, איך אוכל להשאירו עם שמרטף בערבים מסויימים של יציאה מהבית (ויש שמחות ב"ה)?!
    מה עושים? האם להתעקש איתו ערב אחרי ערב?
    ממתינה לתשובתך.תודה. דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מתנגד לבקבוק

הוספת תגובה

• תשובה לדורית

ג'ניס זאוסמר
    13/10/2009

היי דורית,
    הוא לא מסרב אלה לא מבין.
    הוא למד לסדר את פיו בצורה מסויימת על מנת לקבל תמורה ועם הבקבוק זה לא עובד כך.
    אם זה הכרחי אני מציעה לנסות כל כמה ימים וללא לחץ ובסופו של דבר הוא יבין.
    מתו בקבוק במיוחד בלילה נשמע טוב למניקה אבל ליצירת החלב לא מועיל.יותר טוב לא בלילה בגיל הזה - את עלולה לגרום למיעוט חלב ללא כוונה.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דורית
    14/10/2009

החלב שאני נותנת בלילה זה שאוב. אני כרגע שואבת לו כחצי שעה לפני שהוא קם. השאיבה מתבצעת רק מצד אחד ומשאירה צד שני מלא לייתר ביטחון במידה והוא לא יקח בקבוק.
    האם גם במקרה זה לא כדאי לתת בלילה? אני שואבת ממשאבה טובה של מדלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    14/10/2009

תמיד מומלץ להניק ישירות מאשר לשאוב.
    ההמלצה לשאיבה - במקרים שלא ניתן להניק ישירות.
    מעבר לזה כל שיטה אחרת נחשבת כמניפולציה עם פוטנציאל לשיבוש.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו