מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה לבן שנה וחודשייםלי17/10/2009
ג'ניס יקרה,
לאחר שנה וחודשיים של הנאה מרובה, הפסקתי לפני יומיים להניק את בני. בינתיים הוא מקבל את העניין די בקלות. מי שסובלת (פיזית ורגשית...) זו אני...
אני סובלת מגודש בשדיים המלאים בחלב, הנחתי כרוב, אך הגודש לא עבר. השד השמאלי שלי מתפוצץ ממש.
אני מבינה שכשהגוף" יבין" שאין מי שיונק יותר, ייפסק ייצור החלב, אך מה עושים עם החלב שממלא כעת את השדיים? האם את ממליצה על לקיחת כדור? מאחא שההפסקה עברה בשקט יחסי, לא הייתי רוצה לתת לו לינוק רק כדי לשחרר אותי.
מה עושים??? אני מעוניינת לאפשר לגוף לחזור לבייץ על מנת לתכנן הריון שני (לא קיבלתי וסת מאז הלידה).
תודה רבה רבה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללי
ג'ניס זאוסמר17/10/2009שלום רב,
ברור לי שאת עוברת שלב מאוד קשה.
הגוף שלך יגיב וייבש את החלב ותוף כמה ימים את תרגישי את ההבדל.
אפשר כרוב, אפשר קומפרסים קרים/קרח, לקיחת כדורים נגד כאב - אדוויל, חזייה משפרת את התחושה כאשר הגודש ניכר.
כדור לייבוש החלב לא אפקטיבי בשלב הזה.
אם מאוד קשה אפשר קצת לשאוב - פעם /פעמיים ביום קצת. התהליך יתארך אבל אפשר.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)