מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באספקת חלב(באמת בהול)אור18/10/2009
שלום רב
אני שואבת חלב דיי מההתחלה ומשלבת בקבוקים שאובים.
זה נכון מאד ששילוב הבקבוקים תפס תאוצה והילדה מעדיפה בקבוק ופחות הנקה ישירה
לי באופן אישי זה לא הפריע כל עוד היא מקבלת חלב אם.
כמות החלב שלי לא גדולה ומסיפורים של בנות אחרות אני אף פעם לא מצליחה להגיע למצב שיש לי יותר מ 100CC במקרר, מה שהופך את העניין למסובך.
אתמול והיום אני בקשוי מצליחה לשאוב חלב, האם יש קשר לשאיבה היות ושיאבה הינה שווה ליניקה של תינוק ? האם עשית משהו שפגע בייצור ע"י מסר שגוי לגוף בעניין "הביקוש"?
האם יש קשר לסוג המשאבה ? אני משתמשת בספקטרה של יד שרה? האם משאבה ידנית אפקטיבית יותר?
מה אני עושה ? אני ממש על הקצה ולא רוצה לתת תחליף.
האם יש משהו טבעי שניתן לקחת ? שמוכח ויכול לעזור.
אתמול עברנו לילה קשה היות והילדה היתה רעבה.
אודה על תשובתכם אני במצוקה גדולה.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
חיה כהן18/10/2009אור שלום!
לעיתים כשרק שואבים ולא מניקים לאחר זמן מה יש ירידה בכמויות החלב.
יש אפשרות ליטול כדורים של חילבה 3X3 ביום שבדכ מגבירים את החלב.
לא כתבת כמה פעמים ביום את שואבת? כמובן שכדאי לשאוב לפחות 8 פעמים ביום . המשאבה שאת משתמשת בה נחשבת לטובה מאוד.
בהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מספיק חלב...
סיון20/10/2009שלום, אני אמא לנועה הבת חודש וחצי .. אני מניקה אותה כל ארוחה כ40 דקות ומוסיפה לה מטרנה כי היא לא עלתה במישקל, הבאתי משאבה ע"מ לשאוב ובקושי יש חלב מה אני עושה אני מאוד רוצה להמשיך להניק וכניראה שאין לי חלב מספיק מה מגביר תחלב??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
חיה כהן21/10/2009אנה שלום!
יש צורך קודם להבין מה הסיבה למיעוט חלב. יכול להיות שהתינוק לא נצמד טוב לשד ולכן אין גירוי ליצירת חלב וגם התינוק לא מקבל את החלב שיש. במקרה זה צריך לקבל עזרה מקצועית ולשפר את ההנקה!
לעיתים יש בעיות הורמונליות שיכולות לגרום למיעוט חלב.
אם אין סיבה חד משמעית אפשר לנסות לקחת כדורי חילבה מבית טבע במינון של 3X3 ביום.בערך לאחר שבוע צפוי להיות שיפור.
כל טוב ובהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)