מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה ברפלקס שחרור החלב! הצילו!שיר18/10/2009
ג'ניס שלום!
יש לי תינוק בן 4 חודשים. יונק הנקה מלאה מההתחלה, ללא בעיות, עולה יפה (+) במשקל...
לפני כשבועיים התחילה בעיה בהנקות. הוא מושיט את פיו לפטמה כרגיל כדי לינוק ומתעצבן עד שהחלב מגיע!
דיברתי והייתי אצל מספר יועצות הנקה שאמרו לי שהמקרה "נדיר".
מיום היוולדו בהנקות - הרגשתי עקצוץ בשד כ-20 עד 30 שניות ואז החמוד יונק בהנאה.
מלפני שבועייים וקבוע, בכל הנקה, לוקח לעקצוץ / לחלב להתחיל לזרום לאחר הרבה מאוד זמן - כשלוש דקות ועכשיו יש פעמים שזה יכול להגיע לסביבות 10 דקות. עלי לציין שבלילה לוקח גם הרבה זמן, אבל הוא מנומנם ולא אכפת לו למצוץ ולמצוץ עד שהחלב מגיע...
מסכן שלי כל כך הרבה זמן לחכות לחלב!!! אני במצב מיואש.
מה שכן עם כל הסבלנות שלי אספר לך שכאשר העקצוץ מגיע - הוא נרגי ויונק מדהים כתמיד.
ניסיתי הכל - החל משאיבות לפני הנקה, מסג' חימום, תנוחות אחרות וכו' וכו'...
ייאשתי...זה כבר לא כיף...לא לי ולא לילד!!!
האם יכול להיות שהוא מתעצל פתאום ולא יונק כמו שצריך מיום היוולדו והיום זה בא לידי ביטוי בהאטה בהגעת החלב? הוא קצת עושה טובה ואני מרגישה שהוא לא מוצץ בחוזקה כמו שהיה קטן...
אני שואבת כמה שאני יכולה ומשתדלת שלא אני אתן את הבקבוק אלא אמי או בעלי...
ומתלבטת האם להתחיל לשלב סימילק - בהדרגתיות.....
רגע לפני הייאוש
מחכה לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
חיה כהן19/10/2009שיר שלום!
לא מתייאשים מחפשים פתרונות. אפשר לנסות תוך כדי הנקה לעשות מסג על השד זה ממריץ את זרימת החלב. לפני ההנקה אפשר לנסות לעשות קומפרסים חמים על השד.
יכול להיות משהו זמני שיעבור תוך מס ימים
בהצלחה לכם
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת...
שיר19/10/2009ניסיתי גם את כל הנ"ל....
אני מרגישה שהילד ממש מנסה למצוץ, כאילו "עושה טובה" כמה שניות ביניקה חזקה ואז ממש משחרר את הלסת התחתונה...שהיא הכי חשובה...
אני מנסה להצמיד אותו יותר חזק לפיטמה אך לשוא - הוא כבר גדול...אישיות משלו...מסרב ומתבכיין...
אני מבינה שאין דרך חזרה ללמד תינוק בן 4 חודשים להיצמד חזק יותר...
אני גם לא רוצה להמאיס עליו את ההנקה...לא בכוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר
חיה כהן19/10/2009שיר שלום!
אני מציעה לך לשאוב יותר גם אם לא יוצא כמויות גדולות פעולת השאיבה זה מה שחשוב!
בהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)