שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה
    לימור
    22/10/2009

התינוק שלי בן כשבוע. על מנת ליצור יותר חלב (מנסיון עם 2 ילדיי הקודמים לא היה לי מספיק) התחלתי אתמול והיום לשאוב (פעם אחת) עם משאבת ספקטרה. ואולם שמתי לב כי לאחר השאיבה כמות החלב בשד קטנה ואז התינוק היה רעב וינק למשך שעות ולא היה רגוע. האם מצב זה טבעי ? האם כמות החלב בשד תגדל בהמשך. האם כדאי להמשיך ולשאוב בשלב הזה או לנסות רק להניק. כאשר לא שאבתי הוא ינק כל 3 שעות בערך (אני אף מעירה אותו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה

הוספת תגובה

• לימור

חיה כהן
    23/10/2009

לימור שלום!
    כדאי להפריע לתהליך הטבעי של ההנקה כמה שפחות אלא אם יש צורך!
    אם יש לתינוק שלך 3-4 יציאות בצבע צהוב חרדל,יש טיטולים עם שתן אז סימן שהוא מקבל מה שהוא צריך,לפחות לעכשיו. כדאי לגשת לטיפת חלב ולראות שהוא מתחיל לעלות במשקל!
    רק אם יהיו סימנים של ירידה בכמויות החלב אז כדאי להתחיל לשאוב,ואז לא מספיק רק פעם ביום צריך לפחות 5-6 פעמים ביממה.
    אם שואבים אז תמיד לשאוב אחרי הנקה,אם צריכים את החלב להאכלה אז תמיד לדאוג שיהיה מוכן מראש. הדבר הכי חשוב בהנקה כדי לקבל הנקה אפקטיבית עם כמויות טובות של חלב זה הצמדה טובה של התינוק לשד לפחות 8 פעמים ביממה!
    בהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו