חזרה להנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה להנקה
    שרון
    23/10/2009

בני בן חודשיים וחצי. מאילוצים שונים וקשיים שעלו במהלך ההנקה (בכי, גזים, קושי להתפס לפיטמה שהחל כעבור שבועיים לא יודעת איך), אשר השפיעו על המשקל, הומחתי ע"י הרופאה להוסיץ תחליף. טענה שפתח הבליעה שלו קטן ביחס להילה שלי ואינו יונק טוב. במהלך היום ראיתי שהיה לו קשה להצמד אלי ובכה ולא היה רגוע. אכל כל שעה לפעמים כל ארוחה היתה שעתיים ועדיןן בכה בסוף. נראה היה רעב.אבל בלילה , לעומת זאת,נצמד יפה ואכל היטב ובשקט. איך זה יכול להיות? בתחילה נתתי תחליף אחרי כל הנקה, הנקתי בלילה ושאבתי כמה שיכולתי. לאט לאט התקשה גם בלילה, לא הצלחץי לשאוב מספיק ונאלצתי לעבור לתחליף מלא. ביום אוכל כ- 180 סימילאק. השד שלי רך אבל אם לוחצת יוצא חלב נוטה בצבעו לשקוף ולא לבן כשהיה. האם זה אומר שזה הסוף או שאפשר להחזיר את הגלגל אחורה. יש לציין שכל הכאבים, ההתפתלויות והבכי פסקו במעבר לתחליף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה להנקה

הוספת תגובה

• שרון

חיה כהן
    24/10/2009

שרון שלום! יש תמיד דרך חזרה השאלה במה זה כרוך. יש צורך להתחיל לשאוב במשאבה טובה כ8 פעמים ביממה כדי להגביר את כמויות החלב בשד,לאחר מכן ללמוד להצמיד את התינוק בצורה נכונה לשד.
    הסיכוי שיסכים לינוק הוא יותר גדול אם השדיהיה מלא!
    לעיתים צריך לשלב קצת בקבוק וקצת הנקה עד שהוא יתרגל מחדש. כל תינוק הוא שונה כל אמא שונה וכל זיווג הוא שונה אבל בהחלט כדאי לנסות.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה להנקה-

שרון
    24/10/2009

יש לי משאבת מדלה מיני חשמלית ששירתה אותי נאמנה
    1)האם לשאוב 8 פעמים ביום גם אם לא ממש יוצא חלב בשאיבה (אם לוחצת ידנית יש יציאת חלב)
    2)האם לשלב כדורי חילבה ולראות אם יש ביחד שיפור ואז להתחיל להניק אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

חיה כהן
    25/10/2009

שרון שלום!
    במקרה הזה המשאבה שבידך לא מספיק טובה ועדיף להשכיר מיד שרה משאבת מדלה שנקראת לקטינה או משאבה שנקראת ספקטרה.
    כן תשאבי אפילו אם לא יוצא חלב,10 דק מכל צד.
    אפשר לשלב גם את כדורי החילבה זה רק יכול לעזור!
    כל טוב ובהצלחה
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו