שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה
    מירי
    26/10/2009

היי

בתי בת 4 חודשים וניזונה רק מהנקה, ביום ראשון הקרוב אני חוזרת לעבודה והיא תהיה אצל מטפלת בין השעות 7:30-15:30 , אני מעוניינת להתחיל לשאוב ולהשאיר לה בקבוקים

איך אני אמורה להתחיל עם השאיבות? כל כמה זמן צריך לשאוב? אני מתכננת לקחת את המשאבה איתי לעבודה ולשאוב שם, כמה פעמים אני אמורה לשאוב? ואיך גורמים שיצא כמות גדולה של חלב

אשמח לטיפים ולהדרכה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה

הוספת תגובה

• מירי

חיה כהן
    28/10/2009

מירי שלום!
    כדאי כבר להתחיל לשאוב כדי להתרגל למשאבה וגם להכין כמויות מראש.
    סוג המשאבה המתאימה לך יכול להשתנות מאמא לאמא.יש משאבות חשמליות או ידניות.
    בבוקר כמויות החלב הם יותר גדולות אז כדאי להתחיל עם שאיבות לאחר ההנקה של הבוקר. כשהילדה רגועה שבי עם המשאבה כ10 דק מכל צד.למשאבות החשמליות יש עוצמות שונות תמיד מתחילים בעוצמה החלשה ביותר,ומגבירים לאט לפי התחושה.
    לא להתפלא אם בהתחלה לא יוצא או יוצאות כמויות קטנות,הגוף צריך להתרגל למשאבה.
    כשתהיי בעבודה כדאי לשאוב פעמיים\גם לנוחיות של השד וגם כדי להכין חלב לימים הבאים.בבוקר לפני העבודה תניקי\ אחכ בעבודה בערך ב10 וב13,שוב 10 דק מכל צד.
    אפשר לשמור חלב אם במקרר כ5 ימים או להקפיא 4 חודשים. כדאי לשמר את החלב בכמויות קטנות של 80-100CC עד שתדעי כמויות של ארוחות. לא לחמם חלב במיקרוגל! לחמם בקערת מים חמים.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ויום נעים

מירי
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו