פליטות והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליטות והנקה
    בלה
    08/11/2009

בני תיכף בן חודשיים יונק הנקה מלאה ולוקח בקבוק סימילאק 100 מל פעם ביום יומיים
    הוא עולה מאוד יפה במשקל אבל פולט ופולט בעיקר אחרי הנקה. לעיתים הוא יונק עצבני ולא נינוח לעומת זאת בסימילאק הוא יותר רגוע ופולט פחות המצב מייאש אותי וגורם לי להרהורים לגבי ההנקה.
    מה לעשות? למה להתעקש על הנקה אם טוב לו יותר בקבוק? נראה שהוא לא נהנה מההנקה והיא עושה לו פחות טוב.
    יש לי ניסיון הנקה מוצלח עם אחיו הגדול שכיום בן 10.
    אני יודעת מהי החשיבות של ההנקה ,אבל מייאש לראות מה היא עושה לו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פליטות והנקה

הוספת תגובה

• בלה

חיה כהן
    08/11/2009

בלה שלום!
    אחת הסיבות לפליטות בהנקה היא כמויות גדולות של חלב או פשוט רפלקס שחרור חלב מוגבר ואז אנחנו מקבלים תינוק שאוכל מהר כמויות גדולות ולכן פולט.
    הדרך לפתור את הבעיה הוא להניק בכל הנקה רק משד אחד ואז כמויות החלב יתאזנו לאט לאט . אפשרות נוספת היא להוציא באופן ידני מעט חלב לפני התחלת ההנקה ואז להניק.
    תנסי ותראי מה מתאים לך,בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בלה
    08/11/2009

אבל מדוע בסימילאק ניכר שיותר טוב לו והוא פולט פחות? ולמה הוא חסר סבלנות ובועט ברגליו ומשתולל עם ידיו,בזמן ההנקה ולאחריו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלה

חיה כהן
    09/11/2009

בלה שלום!
    אם החלב זורם לו בשפריצים לתוך הפה אז זה לא נוח לו!
    את יכולה לעשות ניסיון ולשאוב חלב ולתת לו חלב שלך בבקבוק ואז לראות איך הוא אוכל.
    אולי זה יעזור להבין מה קורה לו בהנקה.
    כל טוב ובהצלחה
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בלה
    12/11/2009

תודה על תשובתך אכן משפריץ לי אך נראה לי שהבעיה איננה רק זאת אלא מיקס של דברים.
    אנסה לא להשבר.
    כי לפעמים מאוד מתחשק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו