מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף!חני08/11/2009
בס"ד
שלום,
בתי בת חודשיים וחצי,ובימים האחרונים משהו עובר עליה..היא לא רגועה בכלל,בוכה הרבה מאד,כמעט לא ישנה..היא מראה סימני רעב ושאני מניקה אותה היא לא רוצה לינוק.בנוסף לכך,כשהיא יונקת היא זזה ומתפרעת בשעת היניקה,גם שאני מאכילה אותה מהצד שהיא יותר אוהבת..מה זה אומר??.
בנוסף,היא מוציאה הרבה מאד רוק ואוכלת את הידיים כל הזמן,אני מנסה לשים לה מוצץ במקום היד אבל היא לא מוכנה בשום פנים ואופן..מה זה אומר?!יכול להיות שמתחילות לצמוח לה כבר שיניים??
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר..אני כבר ממש מיואשת!!
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני
חיה כהן08/11/2009חני שלום!
באמת יכול להיות שיוצאות לה שיניים. זה באמת גיל מוקדם אבל יכול להיות.
אולי מפריע לה משהו בפה כמו פטריה או פצעים בפה. סיבה נוספת יכולה להיות ירידה בכמויות החלב מסיבה כלשהי ואז נראה תינוק באי שקט על השד-זה לא מסביר רוק ואצבעות בפה.
לעיתים יש אי שקט על השד בגלל דלקת אוזניים,אז אני מציעה ללכת לבדיקת רופא כדי לשלול את כל הנל ואם אין בעיה בריאותית אז יש צורך לעבוד על הגברת כמויות החלב עי הנקות מרובות או שאיבות.
בהצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)