מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה והנקהלילך08/11/2009
שלום לכן,בני בן 4+ חודשים ישאר אצל מטפלת מ7:00 עד 15:00 בעוד כמה שבועות עקב חזרה לעבודתי והוא יונק בלבד.
בבוקר אני אתן לו הנקה כמובן ואשאב 2 בקבוקים לפחות כשאהיה בעבודה ואתן כל יום למטפלת לתת לו אותם יום למחרת.
אני לא מתכוונת להתחיל לצבור סטוק במקפיא ושאלתי היא איך להתחיל להרגיל תינוק יונק לקחת תמ"ל?כשהוא יהיה אצל המטפלת היא צריכה לפחות 4 ארוחות עד שאחזור הוא יונק כל שעתיים וחצי
אודה לתשובה מפורטת
כמו כן איזה שלב של פיטמה מתאימה לגיל זה?
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
חיה כהן09/11/2009לילך שלום!
בקבוק זה לא כמו הנקה ויכול מאוד להיות שהוא לא יצטרך יותר ממה שתשאבי לו כשתהיי בעגודה,יכול להיות שאפילו את זה הוא לא יצטרך.
אפשר להתחיל לתת לו ארוחה בבקבוק קצת לפני שאת חוזרת לעבודה ולא ברגע האחרון.
תתחילי באמצע היום ולא בערב לפני השינה פשוט תכיני תמל ותתני לו.
תשאלי את האחיות בטיפת חלב בקשר לגדלים של פטמות או שתנסי בשביל עצמך אין לי ככ ידע בזה.
שיהיה לכם בהצלחה
יום טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אך לא הבנתי משהו
לילך09/11/2009רשמת שבקבוק זה לא כמו הנקה ויכול להיות שהוא לא יצטרך יותר ממה שאשאב בעבודה
אך כשהוא איתי בבית עכשיו מהשעה 7:00 עד 16:00 הוא יונק כל שעתיים וחצי זה לפחות 4 ארוחות אז לא הבנתי למה כוונתך שלא יצטרך יותר-בעבודה אני יכולה לשאוב 2 בקבוקים לא יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
חיה כהן09/11/2009לילך שלום!
כשתינוק יונק יש לו נטייה לינוק כמויות קטנות לעיתים קרובות לעומת ארוחה בבקבוק, שהתינוק אוכל כמות ופותח רווח עד לארוחה הבאה.
אי אפשר להשוות בין הנקה ישר מהשד לעומת אכילה מבקבוק.
תוכלי לדעת רק כשתתחילי לתת לו בקבוקים. תינוק שאוכל מבקבוק לא אוכל כל שעתיים.
כל טוב ובהצלחה
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)