חזרה לעבודה והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה והנקה
    לילך
    08/11/2009

שלום לכן,בני בן 4+ חודשים ישאר אצל מטפלת מ7:00 עד 15:00 בעוד כמה שבועות עקב חזרה לעבודתי והוא יונק בלבד.
    בבוקר אני אתן לו הנקה כמובן ואשאב 2 בקבוקים לפחות כשאהיה בעבודה ואתן כל יום למטפלת לתת לו אותם יום למחרת.
    אני לא מתכוונת להתחיל לצבור סטוק במקפיא ושאלתי היא איך להתחיל להרגיל תינוק יונק לקחת תמ"ל?כשהוא יהיה אצל המטפלת היא צריכה לפחות 4 ארוחות עד שאחזור הוא יונק כל שעתיים וחצי
    אודה לתשובה מפורטת
    כמו כן איזה שלב של פיטמה מתאימה לגיל זה?
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה והנקה

הוספת תגובה

• לילך

חיה כהן
    09/11/2009

לילך שלום!
    בקבוק זה לא כמו הנקה ויכול מאוד להיות שהוא לא יצטרך יותר ממה שתשאבי לו כשתהיי בעגודה,יכול להיות שאפילו את זה הוא לא יצטרך.
    אפשר להתחיל לתת לו ארוחה בבקבוק קצת לפני שאת חוזרת לעבודה ולא ברגע האחרון.
    תתחילי באמצע היום ולא בערב לפני השינה פשוט תכיני תמל ותתני לו.
    תשאלי את האחיות בטיפת חלב בקשר לגדלים של פטמות או שתנסי בשביל עצמך אין לי ככ ידע בזה.
    שיהיה לכם בהצלחה
    יום טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אך לא הבנתי משהו

לילך
    09/11/2009

רשמת שבקבוק זה לא כמו הנקה ויכול להיות שהוא לא יצטרך יותר ממה שאשאב בעבודה
    אך כשהוא איתי בבית עכשיו מהשעה 7:00 עד 16:00 הוא יונק כל שעתיים וחצי זה לפחות 4 ארוחות אז לא הבנתי למה כוונתך שלא יצטרך יותר-בעבודה אני יכולה לשאוב 2 בקבוקים לא יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

חיה כהן
    09/11/2009

לילך שלום!
    כשתינוק יונק יש לו נטייה לינוק כמויות קטנות לעיתים קרובות לעומת ארוחה בבקבוק, שהתינוק אוכל כמות ופותח רווח עד לארוחה הבאה.
    אי אפשר להשוות בין הנקה ישר מהשד לעומת אכילה מבקבוק.
    תוכלי לדעת רק כשתתחילי לתת לו בקבוקים. תינוק שאוכל מבקבוק לא אוכל כל שעתיים.
    כל טוב ובהצלחה
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו