הנקת פג לאחר שהתרגל לבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת פג לאחר שהתרגל לבקבוק
    ורד
    10/11/2009

בני נולד בשבוע 34 ושהה שבועיים בפגיה שם קיבל בעיקר בקבוק עם חלב אם שאוב. לאחר שהשתחררנו הביתה המשכתי לתת לו בקבוק כשמדי פעם אני מניקה וכמות ההנקות הולכת וגדלה. תחילה הוא ינק מצויין אך לאחרונה כשמספר ההנקות גדל (מרבית הארוחות אני מנסה להניק) ואת הבקבוקים רק בעלי נותן, ההאכלה מלווה במלחמה, הוא צורח ומסרב לפתוח את הפה או שתופס את השד, נותן שתי מציצות ועוזב וכך זה יכול להימשך שעה עד שני נשברת ונותנת לו בקבוק.
    איך משכנעים אותו לפתוח את הפה ולינוק כמו שצריך בלי מלחמות, אני על סף יאוש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורד

חיה כהן
    10/11/2009

ורד שלום! קודם כל כל הכבוד על זה ששאבת ונתת לתינוק שלך חלב אם. לא לחינם ובטח עוד מוקדם להתייאש.
    יכול להיות שיש ירידה זמנית בכמויות של החלב לעיתים זה גורם לתינוק להלחם על השד. אם כך כדאי להגביר את השאיבות וזה יגביר את כמויות החלב.
    אפשר לנסות לתת כמה לגימות מהבקבוק ואז לשים אותו על השד.כדאי לנסות בכמה שפחות מלחמות כי זה גורם לתופעה הפוכה ואז יש סרוב לשד.
    המון סבלנות יש תק שהם קצת יותר אינטנסיביות ואז המצב חוזר לקדמותו.
    בהצלחה ויום טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקת פג לאחר שהתרגל לבקבוק

ורד
    10/11/2009

לא נראה לי שהבעיה היא מחסור בחלב כי אם אני נותנת בקבוק אני מיד שואבת ויש כמויות יפות... אני חייבת לציין שיש פעמים שהוא תופס מיד ואין בעיה ויש פעמים שזה פשוט לא ואני לא מצליחה לגרום לו לפתוח את הפה ולתפוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

חיה כהן
    10/11/2009

ורד שלום!
    התשובות שלי הם רק בגדר אפשרויות כי אני לא רואה אותך או את התינוק ולכן אני יכולה רק להציע הצעות. האם את מניקה לפי זמנים קבועים או לפי הדרישה של התינוק,יכול להיות שיש זמנים שהוא יותר רעב ולכן משתף יותר פעולה ופותח פה.
    תנסי לעקוב ולראות באיזה מצבים הוא משתף יותר פעולה ואולי אז תוכלי להבין יותר את ההתנהגות שלו.אלה רעיונות ולאו דוקא פתרונות.
    לפעמים פגים שרגילים לאכול מבקבוק עוברים שלב של יניקה עם פטמות סיליקון בדרך ליניקה ישירה מהשד,למרות שאם הוא יונק טוב בלי אז עדיף בלי.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו