מניקה ונרדמת דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניקה ונרדמת דחוף!
    מיטל עסיס
    19/11/2009

שלום
    שמי מיטל וילדתי בת ראשונה בת חודש וחצי אני מניקה אותה הנקה מלאה.
    בלילה היא נרדמת לי כל שעה וקמה אז אני מניקה אותה. ולעיתים נרדמת יחד איתה שאני מחזיקה אותה במיטה שאני שוכבת חצי שכיבה והיא עליי ואני מניקה אותה. אך שאני קמה רני קמה בבהלה שלא קרה משהו ואחכ יש לי יסורי מצפון קשים איך נרדמתי... ואני מפחדת כל היום שלאחר מכן. אמרו לי לתת לה מטרנה בלילה שהיא תשן כל קמה שעות ותקום אך אינני נותנת לה. ושאני מניחה אותה לישון במיטתה היא בוכה אחרי חצי שעה מקסימום שעתיים.
    מה עליי לעשות??? אני ממש אובדת עצות וגם מפחדת שאני נרדמת ואומרת לעצמי שאני חסרת אחריות ולוקחת ללב.
    תודה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקה ונרדמת דחוף!

הוספת תגובה

• מיטל

ג'ניס זאוסמר
    19/11/2009

מבקשת ממך לכתוב ברור - אחרת לא אוכל לענות לך.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיטל

נעמה
    20/11/2009

אני בטוחה שהיית רוצה לשמוע חיזוק ועצה מבעל מקצוע,אבל אני מאמינה שגם מבעל ניסיון אפשר!
    אני בטוחה שאת אמא מקסימה, מסורה, אוהבת והכי אחראית שיש!!
    מתוקה אל תדאגי! כמוני כמוך..
    גם לי זה היה קורה, שהייתי נרדמת עם התינוקת שלי בידיים.
    זה נובע מתשישות, חוסר בכוחות.. אני ממליצה בחום להשאיל משאבת הנקה ושבעלך או אמא שלך
    וחמתך יתנו יד ויעזרו, כל אחד יאכיל בתורו-ואת צריכה לישון ולנוח, לצבור כוחות מחודשים-
    הרי הגוף שלך עבר זעזוע-לידה!
    תתחשבי בעצמך עם כל האהבה לתינוקת המקסימה שלך,

בהערכה לאמא המקסימה,
    נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיטל

ג'ניס זאוסמר
    20/11/2009

שלום מיטל,
    חשוב שאני אבין מה קורה בדיוק על מנת שלא אתן לך עיצה לא מתאימה וכמובן את החיזוקים המתאימים.ולכן רציתי הבהרה.אני לא ממליצה להתחיל לשאוב - דבר העלול להביא לתוצאות מאכזבות - במיוחד שתינוק עלול להתרגל לבקבוק.
    יניקה במיוחד טובה ,ולמרות העייפות, הרבה פעמים מלווה בתחושה של רצון להרדם בעקבות השתף ההורמונלי בעת ההנקה.זה מנגנון חשוב המאפשר לאמהות , במיוחד העייפות, לנוח בזמן הנקה ולאגור כוחות.
    מפני שאנו יודעות שזה קורה חשוב להתארגן- להניק בשכיבה באמצע המיטה הגדולה.כך אפשר לנמנם ללא חשש.השינה לא עמוקה ואין חשש מפגיעה כלשהי בתינוק.
    אם ההנקה שלך טובה - אין פצעים, התינוק עולה במשקל...אין שום בעיה בלהמשיך ולהניק בשיטה שתיארתי.
    זה מאוד טבעי ונורמאלי וקורה לכולן!
    על תקשי על עצמך - תני לגופך לאפשר לך לנוח, גם בזמן ההנקה.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא המתוקה שנרדמת הכל בסדר!

לילך
    21/11/2009

שלום לך יקירה,
    גם לי יש בן ראשון בן 5 חודשים אני הייתי חופשי נרדמת תוך כדי הנקה הוא רצה לינוק כל שעה וחצי בלילה עד גיל חודשיים+
    גם אני הייתי מתוסכלת מעייפות וחשבתי שאני כבולה עם כל השמחה שבלידה והתינוק החדש
    אני יכולה לנחם אותך ולהגיד לך שבגיל 3-4 חודשים הכל נראה אחרת לגמרי!
    התינוק לומד לישון ברצף כמה שעות!ממליצה לך לנוח איתו בבוקר ובצהריים כמה שאת יכולה תעזבי את כל הסידורים בבית נתקי פלאפון ונוחי ותאכלי טוב שבעלך ידאג לך לאוכל בריא ויעזור בניקיונות הבית
    אין לך מושג איזה אושר יהיה לך אוטוטו בהנקה החיבור של תינוק לאמא בהנקה זה שיא בחיים
    כיום בני יונק ומלטף אותי תוך כדי ומדבר איתי תוך כדי פשוט דמעות בעיניים מהתרגשות שאת מעניקה לו את החלב הכי משובח ואת הבריאות והחיסון של החיים.
    המטרנה לא גורמת לתינוק לישון יותר זה לא נכון!צריך להקפיד להניק את התינוק במהלך היום טוב מ-2 הצדדים ולהקפיד על טקס שינה אחרי מקלחת.
    חשוב לא להאכיל אחרי מקלחת אלא לפני.
    להניח את התינוק בעריסה בחדרכם בלי אור ולצאת מהחדר שירדם עצמאי זה יגרום לו לעשות הפרדה בין יום ללילה.
    בגיל 3 חודשים באם מתפתח טוב יש לך אפשרות לגמול אותו מאכילת לילה היות
    יש פורום הפרעות שינה שיעזור לך הרבה במידה ותצטרכי אותו
    לילה טוב ושינה מתוקה זה יגיע תיהיה אופטימית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו