שאיבה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה נכונה
    חגית
    20/11/2009

שלום,
    בתי בת חודשיים יונקת, התחילה במשקל 2800 ועלתה עד היום יפה מאוד במשקל, פעם אחרונה שנשקלה כשהייתה בת חודש שקלה 3450. אני רואה שהיא יונקת יפה, שבעה.
    אני שואבת בשעות שהיא מפספסת ארוחות או מצד שני במידה ואכלה רק מצד אחד (משאבת לקטינה של מדלה) - רציתי לדעת האם אני צריכה לשמור על איזשהם כללי הנקה, כלומר האם צריך להתחיל מהצד שהיא מסיימת לינוק בו, האם אני צריכה זמן מסוים בצד אחד ואח"כ מהשני וכו'? אודה לתשובה, אני פשוט מנסה לדאוג שיהיה מספיק חלב ואפילו הרבה...
    תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה נכונה

הוספת תגובה

• חגית

חיה כהן
    22/11/2009

חגית שלום
    ההנקה זה לא מתמטיקה ולכן צריך לזרום עם התינוק ועם גופך.אין צורך למדוד זמן בהנקה אלא להקפיד על הצמדה טובה לשד ולתת לתינוק להוביל,שיינק כמה שהוא רוצה עד שיורד מהשד.
    אין צורך לזכור באיזה שד סיימת בהנקה אחרונה אלא לפי התחושה של שד יותר מלא משם תתחילי את ההנקה.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חגית
    24/11/2009

חיה שלום,
    השאלה הייתה לגבי שאיבה ולא הנקה, כשהתינוקת יונקת היא מקבלת כמה שהיא רוצה וכמובן מהשד המלא יותר ואם היא רוצה גם מהצד השני אז כמובן שהיא מקבלת. אני אף פעם לא מסתכלת על השעון כשהיא רוצה.
    אבל כשאני שואבת בזמנים שהיא מפספסת ארוחות וכו' רציתי לדעת האם אני צריכה להקפיד על משהו מיוחד?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית

חיה כהן
    24/11/2009

חגית שלום!
    מצטערת על חוסר ההבנה. בשאיבה שואבים כ10 דק מכל שד כל 3-4 שע שאת לא מניקה.
    לא משנה באיזה שד מתחילים.
    לא כדאי לשבת הרבה זמן ברציפות על השד הדבר לא מעודד יצירה מוגברת של חלב.
    יום טוב
    חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו