מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםפאני20/11/2009
ביתי בת חודש וחצי ואני רק מניקה עד עכשיו לא היו שום בעיות בהתחלה היא ינקה כל שעה וחצי אחרי זה כל שעתיים היא עלתה יפה במשקל . משקל הלידה היה 3296 כשיצאנו 3080 אחרי חודש היא שקלה 4300 ובטיפת חלב אמרו שזה יפה מאוד..
אני מעוניינת רק להניק - מאתמול אני חשה כאבים בפיטמה עצמה יש לי צריבה קצת נפיחות מסביב לפיטמה פטמה ורודה ויש מסביב נקודות אדומות אני לא יודעת מזה זה צורב כואב כל הזמן ללא הפסקה אני לא יכולה להניק מאתמול ואפילו לא להרים אותה לשים אותה עלי - ואני בכל זאת מניקה וסובלת מאוד מאוד זה מתחיל לייאש אותי היום בערב לא יכולתי כבר ושאבתי ולמרות ששאבתי בכל זאת אותו כאב צריבה וכאב ללא הפסקה ולא יודעת מה לעשות .
עשיתי מקלחת חמה ומרחתי שמן זית ויום לפני כן מרחתי את המשחה LANSINOH שבעצם מאז שהתחלתי להניק מרחתי אחרי כל הנקה - את החלב שלי גם מרחתי על הפיטמה .
עד עכשיו היה הכל בסדר - אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להמשיך להניק במצב הזה וחבל .
חשוב לי לציין שהחזה שלי לא כואב זה האזור של הפיטמה והחיבור בין הפיטמה לעטרה נפוח זה כאילו סוף הפיטמה כשהיא מתחברת לעטרה שם נפוח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאני
חיה כהן22/11/2009פאני שלום!
לפי התיאור זה נשמע כמו פטריה בשד ויש צורך לטפל גם בך וגם בתינוק כי זהו תהליך מדבק!
גשי לרופא ילדים בדכ נותנים לתינוק דקטרין אורל גל ולאמא משחת דקטרין לפטמות. חשוב להרתיח מוצצים אם בשימוש ורחצת ידיים טובה לפני מגע.
בהצלחה וכל טוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)