כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    פאני
    20/11/2009

ביתי בת חודש וחצי ואני רק מניקה עד עכשיו לא היו שום בעיות בהתחלה היא ינקה כל שעה וחצי אחרי זה כל שעתיים היא עלתה יפה במשקל . משקל הלידה היה 3296 כשיצאנו 3080 אחרי חודש היא שקלה 4300 ובטיפת חלב אמרו שזה יפה מאוד..

אני מעוניינת רק להניק - מאתמול אני חשה כאבים בפיטמה עצמה יש לי צריבה קצת נפיחות מסביב לפיטמה פטמה ורודה ויש מסביב נקודות אדומות אני לא יודעת מזה זה צורב כואב כל הזמן ללא הפסקה אני לא יכולה להניק מאתמול ואפילו לא להרים אותה לשים אותה עלי - ואני בכל זאת מניקה וסובלת מאוד מאוד זה מתחיל לייאש אותי היום בערב לא יכולתי כבר ושאבתי ולמרות ששאבתי בכל זאת אותו כאב צריבה וכאב ללא הפסקה ולא יודעת מה לעשות .
    עשיתי מקלחת חמה ומרחתי שמן זית ויום לפני כן מרחתי את המשחה LANSINOH שבעצם מאז שהתחלתי להניק מרחתי אחרי כל הנקה - את החלב שלי גם מרחתי על הפיטמה .
    עד עכשיו היה הכל בסדר - אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להמשיך להניק במצב הזה וחבל .
    חשוב לי לציין שהחזה שלי לא כואב זה האזור של הפיטמה והחיבור בין הפיטמה לעטרה נפוח זה כאילו סוף הפיטמה כשהיא מתחברת לעטרה שם נפוח לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• פאני

חיה כהן
    22/11/2009

פאני שלום!
    לפי התיאור זה נשמע כמו פטריה בשד ויש צורך לטפל גם בך וגם בתינוק כי זהו תהליך מדבק!
    גשי לרופא ילדים בדכ נותנים לתינוק דקטרין אורל גל ולאמא משחת דקטרין לפטמות. חשוב להרתיח מוצצים אם בשימוש ורחצת ידיים טובה לפני מגע.
    בהצלחה וכל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו