רגישות ייתר בפיטמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות ייתר בפיטמות
    אפרת
    26/11/2009

שלום,

ילדתי לפני כשבועיים וחצי ואני חווה מאז קשיים רבים בהנקה.

הקושי העיקרי נובע מרגישות ייתר בפיטמות, אין סדקים או פציעות בפיטמות, הן פשוט רגישות נורא למגע,

ורדרדות וכואבות/צורבות גם אחרי ההנקה. נעזרתי ביועצת הנקה שוידאה כי אין בעיה של תפיסה לא נכונה שלהתינוקת את הפיטמה,

כך שהמכשול היחידי הוא אותה רגישות. אני כרגע עברתי לפיטמת סיליקון כיוון שהכאבים בזמן ההנקה הפכו לבלתי נסבלים, נשללה האפשרות שמדובר בפטריה

ואני מקפידה למרוח משחת פיורלן אחרי כל הנקה. אני רוצה מאוד לחזור להניק כרגיל, אבל די מיואשת מהכאבים הנלווים ועושים רושם שלא עוברים,

מה ניתן לעשות בכדי לטפל בפיטמות הרגישות?

אנא עזרתכן!!!!

תודה,

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ייתר בפיטמות

הוספת תגובה

• אפרת

חיה כהן
    26/11/2009

אפרת שלום! אני שמחה שנעזרת ביועצת הנקה .אחד הדרכים לדעת שהתינוק נצמד מספיק עמוק בשד זה להסתכל על הפטמה מיד שהתינוק יורד ממנו, הפטמה צריכה לצאת עגולה ולא מעוכה.

לפי התאור שלך זה יכול להיות גם פטריה,אבל נראה לי מוקדם מדי בשביל זה אם כן אז צריך לקבל טיפול תרופתי.

כל טוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו