SLOW DERALIN בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SLOW DERALIN בזמן הנקה
    אילנה
    07/12/2009

הי ג'ניס,

היינו אתמול בשיעור ההנקה שלך באמא אדמה - וקודם כל רציתי להגיד שוב תודה! המידע שנתת נתן לי בסיס מצויין להתחיל ממנו, ואני מקווה שהוא ישמש אותי כשיגיע הזמן :-)

בסוף השיעור דיברתי איתך לגבי תרופה שאני לוקחת באופן קבוע כטיפול מונע במיגרנות - SLOW DERALIN (בשם הגנרי - Propranolol). הצעת לבדוק לי ב"תנ"ך" שלכן אם מותר להמשיך בשימוש בתרופה בזמן הנקה. מכיוון שזו תרופה שצריך להוריד בה את המינון בהדרגה ולא להפסיק בבת אחת, אשמח אם תוכלי לבדוק לי את זה בשבועות הקרובים, כדי שיהיה לי זמן אם יש צורך להפסיק לפני הלידה.

המון תודה,
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SLOW DERALIN בזמן הנקה

הוספת תגובה

• אילנה

חיה כהן
    08/12/2009

אילנה שלום!
    אין בעיה להניק עם התרופה הנל.
    שיהיהכל טוב ובהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילנה

ג'ניס זאוסמר
    09/12/2009

הי אילנה,
    בדקתי במספר מקומות והתיעצתי עם רוקחת קלינית מומחית לתרופות ובעצמה יועצת הנקה מוסמכת - עם ספיגה אורלית של 30% ולפי המחקרים הרבים נראה לי שלא צריכה להיות כל בעיה.
    עד רבה , תרופה המותרת בהריון בדרך כלל מותרת בהנקה.
    המשך הריון נפלא,
    תמיד כאן לכל עזרה,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לשתיכן :-)

אילנה
    13/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו