מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה ושאיבהלילך08/12/2009
שלום רב,
אני אמורה לחזור לעבודה בעוד מספר שבועות ובני יונק מלא כל 3 שעות+פירות ומרק עם עוף טחונים
אני צריכה להשאיר למטפלת לפחות 2 בקבוקים של 220 עד שאחזור מהעבודה הוא בן חצי שנה.
לאחרונה ניסיתי לשאוב בערב בקבוק לפני שינה ולראות כמה יוצא
שאבתי מכל צד וביחד יצא רק 40
אני חוששת לחזור לעבודה ולשאוב כמויות קטנות שלא יספיקו למטפלת ליום למחרת
בכל פעם ששאבתי בעבר יצא לי הרבה יותר כנראה זה קשור לשילוב המוצקים של בני לאחרונה בשעות הבוקר והצהריים וירידה בתפוקת החלב
מה עושים?כדי להיות בטוחה שהילד יקבל מספיק חלב כשאהיה בעבודה עליי להרגילו למטרנה ואת ההנקה להשאיר בבוקר ובערב האם זה עלול ליצור גודש במהלך היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
חיה כהן08/12/2009לילך שלום! הזמן הנכון לשאוב הוא בבוקר.תמיד יש כמויות יותר גדולות של חלב בשעות הבוקר!
תנסי להתחיל מעכשיו לאגור חלב לקראת חזרתך לעבודה. תקפיאי לך מנות של 150.זה יכול להיות בפריזר 3-4 חודשים!
כשתחזרי לעבודה תנסי במשך העבודה לשאוב כפעמיים ואז אין סיבה שלא יספיקו לך כמויות החלב.
כל טוב ובהצלחה.
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)