שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסוי
    26/09/2007

שלום רב,

שתי שאלות:

אני מתכוונת להניק.

1. מה יותר כדאי- משאבה ידנית או משאבה חשמלית? אני מעוניינת לרכוש אחת מן השתיים של חברת "מדלה". האם השאיבה קצרה ומדובר בשאיבה של מס' דקות, כך שניתן להסתדר עם המשאבה הידנית? או שמדובר בשאיבה של רבע שעה לפחות?
    אני מתכוונת לקחת את המשאבה לעבודה כך שניידות היא גם קריטריון חשוב.
    האם השאיבה כואבת?

2. האם הנקה גורמת לחזה נפול או שזו רק "שמועה"?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• משאבות

ג'ניס זאוסמר
    30/09/2007

שלום רב,
    טוב שאת מתכוונת להניק - כך תניקי.
    בהתחלה אין צורך למשאבה אם הכל הולך כשורה.
    שאיבה טובה מבוססת על העתקת הנקה ככל הפשר כי המוח שלנו מתרגם את ההנקה להוראה לשחרור הורמונים ליצירה וויסות תפוקת החלב. הקריטריון הוא לא כמה שיותר שואבים אלה איכות השאיבה(כמה שהיא דומה ליניקה של תינוק אמיתי) והזמן(כמו יניקה של תינוק - וזה לא כמה שפחות זמן)
    בבו הזמן תכלי לקנות משאבה המתאימה לצרכים שלך בעבודה ומדלה יתנו לך עצה טובה - או הסווינג או pump in style או מיני אלקטריק (מבחינתי הוא הכי פחות מומלץ).אם את מסתדרת אפשר עם שאיבה ידנית אבל רוב הנשים מעדיפות חשמלית.
    שאיבה לא אמורה לכאוב בכלל אם היא נעשית בצורה נכונה עם משאבה איכותית - מגיע לך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו