גמילה מפטמות סיליקון בגלל קשיים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מפטמות סיליקון בגלל קשיים בהנקה
    אורית
    09/12/2009

שלום לכולם
    יש לי תינוקת בת חודש ועד לפני כמה ימים השתמשתי הפטמות סיליקון בגלל קשיים בהנקה. בימים האחרונים החלטתי לנסות לגמול את ביתי מהפטמות הללו ולשמחתי היא תופסת טוב את הפטמות (האמיתיות..) ואין לי כאבים. הבעיה היא שכעת היא יונקת רק בערך 15-20 דקות במקום 40 דקות בערך שינקה קודם וגם אוכלת בתדירות גבוהה היותר. האם יש שיטה מסוימת לגמילה מפטמות הסיליקון? האם זה צפוי להסתדר? כיצד אוכל לגרום לה לא להרדם ולאכול זמן רב יותר כמו קודם עם הסיליקון?ניסיתי להחליף חיתול בין הצדדים אבל היא מסרבת להמשיך. האם ניתן להניק למשל פני השינה עם הסיליקון ע"מ שתישן מעט יותר או שזה יצור בלבול? תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאורית,

ג'ניס זאוסמר
    09/12/2009

היי אורית,
    אם היא תופסת טוב בלי פטמת הסיליקון - זו הנקה הרבה יותר אפקטיבית ולכן היא יונקת פחות זמן.
    זמן לא מהווה מדד ליניקה ובמיוחד עם ההנקה לא יעילה או עם פטמת סיליקון.תני לה להתארגן והלסתדר בלי הסיליקון ואני מתארת לעצמי שתראי, ועוד יור חשוב,תאמיני שהיא יונקת כך יותר טוב בהרבה.
    תבקשי מאחות טיפת חלב לבצע שקילת ניסיון בו תכלי לראות במו עינייך שההנקה טובה כך.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו