שילוב נכון של הנקה עם בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב נכון של הנקה עם בקבוק
    לוסי
    10/12/2009

שלומות וברכות,
    אני חדשה פה וחדשה בעולם ההורות (בני בן 8 שבועות) ויש לי שאלת הנקה. כרגע אני מניקה בכל הנקה רק מצד אחד עקב "עומס יתר" של חלב. ברצוני לשלב בקבוק מדי פעם, כשעליי לצאת מן הבית למספר שעות ואני תוהה איך לעשות זאת בצורה חכמה, שלא תגרום לי לדלקות (אני מחלימה עכשיו מדלקת שניה). לאור זאת יש לי מספר שאלות:
    א. אם הנקתי בבוקר משד X, האם עליי לשאוב מן השד השני עוד לפני שיצאתי מן הבית?
    ב. מאיזה צד עליי להניק כשאני חוזרת הביתה? מהצד שממנו הנקתי טרם היציאה מן הבית או מהצד ששאבתי?
    תודה רבה,
    לוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לוסי

חיה כהן
    10/12/2009

לוסי שלום!
    הדרך הנכונה לנהל את ההנקה היא בצורה כזאת שמניקים מהשד היותר מלא. אם את צריכה לשאוב תשאבי מהשד שיותר מלא,בצורה כזאת לא תצטרכי תמיד לזכור מאיפה שאבת או מאיפה הנקת.
    אם את מוצאת שאת סובלת מכמויות גדולות של חלב וזה מפריע לך אפשר מדי פעם לשאוב ולשמור במקרר או במקפיא.
    כל טוב ובהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו