שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שאיבת חלב
    האם השואבת
    10/12/2009

    הקטנה שלי בת חודש וחצי בשבוע וחצי הראשונים שלה הנקתי אותה אבל הפטמות שלי נפצעו מאוד עד רמה של דם ומוגלה שהייתי חייבת להתחיל לשאוב על מנת לתת לפצעים זמן להגליד, חשבתי שזה ייקח רק יום-יומיים אבל לקח לפצעים בערך שבועיים להגליד!!!! ולכן הגעתי למצב שאני רק שואבת ולא מניקה ישירות.
    יש לי מס' שאלות:
    1. היא אוכלת כל 3 שעותכל ארוחה שלה היא 180 מ"ל, אני תמיד מוצאת את עצמי שואבת ויוצאת לי בדיוק הכמות של הארוחה שלה. אני לא מצליחה להגיע למצב של הקפאת חלב או צבירת חלב בכמויות גדולות למעט בשעות הבוקר שאז אני שואבת אחרי 6-7 שעות שלא שאבתי כי היא ישנה בלילה בן 6 ל- 7 שעות, ואז אני שואבת כמות של 2 מנות כל אחת 180 מ"ל.
    האם זה קשור אולי לעובדה שאני לפעמים מפספסת את מועד ה-3 שעות למרות שאני מנסה להקפיד לשאוב כל 3 שעות יש מקרים בודדים שבהם אני ושואבת כל 4-5 שעות? איך ניתן להגביר את הכמות על מנת להקפיא, והאם זה אפשרי בשלב כזה אחרי חודש וחצי?
    2. האם ניתן בשלב כזה בהמשך למה שציינתי כבר, להחזיר אותה להנקה ישירה קבועה ולשאוב רק במקרים חריגים, או שזה כבר לא אפשרי אחרי תקופה של חודש שאיבה? וזאת בהנחה שהיא תסכים לינוק ישירות היות והתרגלה לבקבוק.
    3. האם הנקה ישירה תשביע אותה באותה מידה שאני נותנת לה בקבוק? היא ישנה לילות שלמים של 7-6 שעות בערך כבר שבועיים ואני לא רוצה שהשינה שלה תיפגע בגלל שהיא לא שביעה.
    תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • האם השואבת

    חיה כהן
    11/12/2009

    שלום! אי אפשר להשוות הנקה לאכילה מבקבוק גם אם זה חלב אם. בהנקה הארוחות יכולות להמשך או להתקצר,יכולות להיות הפסקות ואז ממשיכים. בהנקה זה לא ארוחה וגמרנו זה הרבה יותר מזה.
    לגבי כמויות חלב סביר להניח שאם התינוק יינק טוב ולא רק תשאבי אז כמויות החלב יגדלו.
    אם תגבירי את מס השאיבות כמויות החלב יתגברו. בדכ בשעות הבוקר כמויות החלב יותר גדולות לכן כדאי לשאוב בשעות הבוקר.
    יש אפשרות להחזיר תינוק לשד ,זה דורש סבלנות ובעיקר הרבה מגע עור לעור .זאת אומרת הרבה לשים אותה עלייך ולתת לה פשוט לחפש את השד. גם אם זה לא בשעת האוכל אפשר לנסות,
    יש כל מיני תינוקות עם אופי והתנהגות שונים צריך לנסות.
    שיהיה בהצלחה
    חנוכה שמח
    חיה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו